14 nov. 2017 | 13:01

Samsung Galaxy S9+ apare pe internet cu un detaliu dezamăgitor

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S9+ apare pe internet cu un detaliu dezamăgitor

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus ar fi pregătite de lansare mai devreme față de intervalul de anul acesta, așa că deja începem să avem informații despre ele.

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus ar trebui să apară mai devreme în 2018 decât au apărut în 2017; având în vedere că acestea apar, de obicei, la finele lui februarie sau la începutul lui martie, ne putem aștepta să vedem o lansare chiar și în luna ianuarie.

Au apărut noi informații pe internet cu privire la noile telefoane, care probabil că intră într-o fază incipientă de testare. Cele două modele de telefoane ar urma să fie SM-G960 și SM-G965, pentru modelele S9, respectiv S9 Plus. Al doilea dintre cele două smartphone-uri a apărut recent pe Geekbench, unde pot fi văzute și o parte dintre specificațiile telefonului.

E destul de clar că noul telefon va beneficia de procesorul apărut recent, Exynos 9810, însă cea mai mare dezamăgire pare a fi la capitolul memorie RAM.

samsung galaxy s9

Zvonurile anterioare vorbeau despre faptul că S9 și S9 Plus vor rămâne tot cu 4 GB de memorie RAM, iar telefonul apărut pe Geekbench confirmă această predicție.

Cu siguranță, dacă S9 Plus vine cu 4 GB de memorie RAM, și varianta normală va avea tot aceeași memorie, singura diferență dintre cele două telefoane fiind la capitolul display.

Rămâne de văzut dacă Samsung va miza tot pe 4 GB de memorie RAM în cazul noilor flagship-uri sau dacă va alege să ridice ștacheta și să ofere 6 GB de memorie. Varianta secundară este cea mai potrivită, cu toate că momentan, și cei 4 GB ai lui S8 sunt suficienți.