Samsung Galaxy S8 versus iPhone 7 Plus: care este mai rapid

Până vom avea parte de un nou iPhone în toamnă, competiția importantantă din piață este Galaxy S8 versus iPhone 7 Plus.

Piața de mobile este în mare parte saturată de noi modele de telefoane. În fiecare zi avem parte de lansarea unui nou smartphone mai mult sau mai puțin de top. La vârf însă, jucătorii aproape de fiecare dată sunt aceeași. Din acest motiv, mulți utilizatori sunt foarte curioși cine ar ieși câștigător într-o cursă simplă de genul Samsung Galaxy S8 versus iPhone 7 Plus. Răspunsul îl găsiți în clipul de mai sus.

Înainte de a viziona clipul efectiv, trebuie să aveți în vedere câteva motive din cauza cărora un astfel de clip nu este neapărat corect. În primul rând, Galaxy S8 incorporează o tehnologie mai nouă, rezultată din faptul că a fost lansat aproximativ 6 luni mai târziu decât iPhone 7. Telefoanele Apple folosesc iOS, în timp ce toate dispozitivele Galaxy S au fost construite în jurul platformei Android. Mai mult decât atât, deoarece Apple face atât software-ul cât și hardware-ul terminalelor sale vine la înaintare cu un avantaj intrinsec.

În orice caz, după ce am văzut în urmă cu câteva zile un test comparativ între Galaxy S8 și LG G6, a sosit momentul pentru Samsung Galaxy S8 versus iPhone 7 Plus. Clipul a fost creat de cei de la EverythingApplePro. Concluzia simplă este că iPhone 7 a câștigat detașat și și-a strivit concurența la puncte. Testul a constat în inițierea și închiderea acelorași aplicații pe ambele telefoane. Datorită unui management foarte bun al memoriei RAM, creațiile Apple rareori au fost învinse din acest punct de vedere.

Se întâmplă totuși ceva ciudat cu Galaxy S8. Dacă vă uitați atent la clip, veți observa o mică întârziere între clipa în care un utilizator atinge icoana unei aplicații și momentul în care programul se încarcă efectiv. Cel mai probabil, acesta este un detaliu de firmware ce va fi remediat în viitorul apropiat.

07:09 12.04.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video