Galaxy S8 versus LG G6: care smartphone de top e mai rapid

Foarte mulți sunt curioși care ar ieși victorios într-o competiție Galaxy S8 versus LG G6. Răspunsul la această întrebare îl puteți găsi în clipul de mai sus.

Nu am ajuns încă la jumătatea lui 2017 și deja avem pe piață câteva terminale de top care ar trebui să poată fi folosite cu încredere câțiva ani. Galaxy S8, Huawei P10, LG G6 sunt doar câteva exemple. În contextul în care atât Samsung, cât și LG își desfășoară activitatea în Coreea de Sud, o comparație previzibilă era Galaxy S8 versus LG G6.

Clipul comparativ a fost postat de către XEETECHCARE. Acesta sitentizează performanța aparatelor în lumea reală, cu rulări de aplicații și ieșiri în ecranul principal. Înainte de a vă grăbi să judecați câștigătorul, este important să aveți în vedere că, într-un test Galaxy S8 versus LG G6, este foarte dificil ca telefonul Samsung să nu iasă în față datorită configurației hardware mai puternice.

LG G6 este construit în jurul unui procesor Snapdragon 821 folosit în majoritatea telefoanelor de top din 2016. Galaxy S8 poate fi achiziționat fie cu un Snapdragon 835, fie cu un Exynos 8895 – în funcție de teritoriul în care vă aflați.

Revenid la comparația dintre cele două gadgeturi, cum era de așteptat, Galaxy S8 a ieșit un pic în fața competiției și nu trebuie să vă chinuiți prea mult pentru a-l considera câștigător. Pe de altă parte, diferența nu este una spectaculoasă, iar în lumea reală s-ar putea totuși să fie neglijabilă dacă vă încântă mai mult designul sau interfața de la G6, în defavoarea S8. În final, la câteva minute de teste, Galaxy S8 a avut un avans de câteva secunde față de LG G6.

Trăgând linie, Galaxy S8 va ajunge în magazine cu aproximativ 100 de dolari mai mult decât LG G6. Ține doar de voi dacă respectiva diferență de preț este justificabilă prin prisma diferenței de performanță.

07:25 07.04.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video