Cum rezolvi rapid, cu o aplicație, chiar și cel mai greu sudoku

Cum rezolvi rapid, cu o aplicație, chiar și cel mai greu sudoku

Amatorii jocurilor de sudoku sunt ahtiați după provocări din ce în ce mai complexe, dar uneori își pierd răbdarea, iar o nouă aplicație le vine în ajutor.

Totul pleacă de la iOS 11 și ARKit. La momentul dezvăluirii iOS 11 în cadrul WWDC în această vară, cei de la Apple au insistat foarte mult pe funcționalitate de realitate augmentativă sau RA implementată în noul sistem de operare. Cum era de așteptat, particularitățile în sine nu au fost revoluționare, deoarece realitate augmentativă pe mobile există de mult timp. Inovația a constat în realizarea unui framework dedicat dezvoltatorilor. Aceștia vor crea de fapt magia prin numeroase aplicații mai mult sau mai puțin utile.

În ultimele zile au apărut deja numeroase ”rulete virtuale” care profită de ARKit, dar poți număra pe degete aplicațiile cu adevărat interesante construite pe aceeași platformă. Magic Sudoku este una dintre aplicațiile utile de realitate augmentativă create pentru iPhone și iPad, cu condiția ca respectivele dispozitive să fie preinstalat cu iOS 11.

Cu Magic Sudoku poți face o treabă foarte bună în a strica jocul de sudoku al unui prieten dezvăluindu-i ce cifră nu găsește de câteva minute sau câteva ore. În același timp, poți găsi veriga lipsă a unui joc ce te stresează de câteva zile.

Mecanismul aplicației este cât se poate de simplu. Trebuie doar să o descarci din iTunes contra sumei de 0,99 dolari și să-i oferi acces la cameră. În momentul în care ai orientat camera de la telefon către o foaie cu un joc de sudoku, aplicația va suprapune peste aceeași foaie soluția completă la respectivul joc prin ecranul de la iPhone. În acest scop, folosește un set complex de rețele neurale cu scopul de a calcula aproape în timp real toate soluțiile posibile.

O versiune ulterioară a aplicației va fi un pic mai flexibilă și îți va permite să vezi doar o cifră pe care nu o știi, în loc să-i rezolve instant întregul joc.

ios 11 arkit magic sudoku

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: