07 oct. 2017 | 09:17

Raising Dion îți aduce pe Netflix un copil supererou

VIDEO VIDEO

Nu ai cum să duci lipsă de seriale cu super eroi pe Netflix, dar gigantul în streaming lucrează la un proiect nou intitulat Raising Dion ce pare să fie semnificativ mai amuzant decât creațiile Marvel.

Netflix face o treabă foarte bună în a face valuri la nivel global, iar o mare parte din meritele popularității sale se datorează conținutului original. Pe lângă francizele realizate în parteneriat cu Marvel, compania americană are în portofoliu seriale îndrăgite precum Narcos, Orange is the New Black sau House of Cards. Cu un pic de noroc, în aceeași oală ar putea să intre iminentul Raising Don anunțat recent de oficialii Netflix.

Pentru Raising Dion, Netflix a colaborat cu actorul și producătorul Michael B. Jordan, cunoscut publicului de la noi datorită peliculei Creed. Serialul va spune povestea lui Dion, un copil cu potențial de super erou dotat cu o serie stufoasă de abilități supranaturale. Are puteri telechinetice, poate genera flăcări de culoare albastră din palmă, poate deveni invizibil și se poate teleporta.

Pe lângă aceste detalii, este un copil obișnuit de șapte ani aflat la cea mai importantă vârstă pentru dezvoltarea personalității. Lista dilemelor sale existențiale include inabilitatea părinților săi de a face aceleași lururi ca și el.

Deși premisa este una cu un potențial interesant, nu putem decât să sperăm că întregul serial nu va fi filmat în același format precum clipul de mai sus. Acest stil de fals documetar cu mișcări haotice de cameră nu prinde la toată lumea și poate fi considerat ca fiind destul de dificil de urmărit, dacă efectul este dus la extrem. În altă ordine de idei, nu este exclus ca stilul final al serialului să fie diferit, având în vedere că acesta nu este neapărat un trailer. Primul sezon din Raising Dion va avea 10 episoade, dar nu știm exact când va fi difuzat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele