Project Cars 2: cel mai realist joc video cu mașini are o dată de lansare și un nou trailer

Fotorealismul din jocurile video tinde să fie din ce în ce mai verosimil, iar cea mai recentă dovadă a acestui trend vine sub forma Project Cars 2.

Au existat din totdeauna jocuri video care au arătat foarte bine sau care au reușit să te introducă surprinzător de eficient într-o lume virtuală. Chiar și în aceste condiții, există însă unele care joacă în altă ligă. Un astfel de exemplu a fost Project Cars. Lansat în mai 2015, titlul continuă să fie clasificat ca fiind unul dintre cele mai autentice simulatoare auto. Respectivul joc s-a bucurat de o serie stufoasă de premii și aprecieri din partea criticilor.

Partea fascinantă este că, la mai puțin de o lună după lansarea primului Project Cars, dezvoltatorii de la Slightly Mad Studios au anunțat o continuare. Pentru a avea o viziune clară asupra interesului din partea jucătorilor, creatorii au organizat o campanie de crowdfunding. Aceea a fost încununată de succes, iar acum suntem la doar câteva luni de lansarea Project Cars 2.

Viitorul joc Project Cars 2 va fi lansat pe 22 septembrie pe PlayStation 4, Xbox One și PC. Aceasta este prima oară când data disponibilității a fost făcută publică, iar pentru a celebra evenimentul, a ajuns online și un nou trailer intitulat E3 Sizzle Trailer disponibil în 4K. Clipul poate fi vizionat în toată splendoarea sa la începutul acestui material.

Cum s-a întâmplat și în cazul primului joc din serie, Project Cars 2 va pune accentul pe realism cu o serie de algoritmi de inteligență artificială ce vor ajunge să-ți influențeze performanța pe șosea. De exemplu, sistemul LiveTrack are grijă ca vremea de afară să afecteze aderența șoselei și, în consecință, evoluția ta. Diferența față de primul Project Cars va consta în accentul pe eSports. Viitorul titlu va fi optimizat pentru utilizarea în competiții și obținerea de ratinguri complexe comparabile la nivel internațional.

09:30 10.06.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video