Project Cars Game of the Year Edition are o dată de lansare

Fanii simulatoarelor auto s-au bucurat de lansarea Project Cars de acum un an, iar acum pot aștepta cu interes Project Cars Game of the Years Edition.

Deș nu a fost vorba de un nou Need for Speed, Test Drive sau Forza, Project Cars a impresionat fanii jocurilor de curse printr-o mecanică de gaming atractivă și o varietate foarte mare de mașini și curse licențiate. În plus, creatorii săi s-au grăbit să lanseze actualizări regulate și DLC-uri pentru a menține viu interesul celor care au cumpărat titlul. Tocmai din acest motiv se justifică și existența Project Cars Game of the Year Edition.

În această primăvară va fi lansat Project Cars GOTY Edition, o ediție a popularului joc ce va include tot conținutul digital publicat ulterior lansării Project Cars. La fel ca în cazul titlului original, noua iterație va fi publicată pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. În total, vor fi incluse peste 50 de mașini noi pentru un total de 125 ce vor putea fi conduse de jucători. Patru piste, cu 30 de locații și peste 100 de aranjamente vor fi de asemenea prezente. Peste 60 liveries create de membrii comunității de jucători vor fi disponibile.

Pe lângă toate acestea, va exista și un pic de conținut original inclus doar în Project Cars Game of the Year Edition. Este vorba de de circuitul Nurburgring Combined Nordschieife + GP și de două mașini noi de la Pagini, Huayra BC și Zonda Revolucion. Cei care dețin deja Project Cars se vor putea bucura gratuit de aceste particularități după lansarea Project Cars GOTY Edition.

Momentan nu a o fost făcută publică o dată precisă de lansare pentru nou joc Project Cars, dar știm că va fi lansat până la finalul primăverii pentru PC și console next-gen.

Alexandru Puiu
17:13 07.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video