15 iun. 2017 | 12:00

Pro Evolution Soccer 2018 îi scoate la înaintare pe Usain Bolt și Maradona

VIDEO VIDEO

Un concurent direct pentru Fifa 18, Pro Evolution Soccer 2018 a încercat să facă valuri la E3 2017 cu câteva noutăți atractive.

Din totdeauna a existat o competiție între francizele Fifa și Pro Evolution Soccer sau PES. Aparținând celor de la EA Games, jocurile Fifa au ieșit în față prin intermediul unor detalii grafice mai impresionante. De partea cealaltă a baricadei, Konami a încercat în permanență să introducă elemente inovative de gameplay în seria Pro Evolution Soccer.

Până la finele acestui an, vom avea partea de cel mai nou PES, iar dezvoltatorul Konami este convins că a realizat cel mai bun joc de fotbal din ultimul deceniu. Primele opinii ale celor care au avut ocazia să experimenteze titlul sunt pozitive și confirmă direcția bună a francizei, comparativ cu jocurile din anii trecuți.

Toate elementele de gameplay par să se desfășoare mai lin în Pro Evolution Soccer 2018. Astfel, experiența jucătorului ajunge să fie una mai fluidă, mai puțin robotică și mai apropiată de realitate. Controlul fiecărui jucător este mai prietenos și ar trebui să întâmpini mai puține dificultăți în a fi mai precis în pase și șuturi pe poartă. Motorul grafic din spatele viitorului PES este Fox Engine, același folosit în seria Metal Gear Solid. În plus, fețele jucătorilor sunt mai apropiate de caracterele din lumea reală ce le-au servit ca inspirație, iar meniurile sunt un pic mai clare, mai prietenoase și simplu de navigat.

La capitolul elemente de marketing un pic ciudate, Konami a decis să-l includă pe sprinterul jamaican Usain Bolt în PES 2018, deși atletul nu a jucat vreodată fotbal la o echipă de club. Dacă vă încântă însă sportivul și v-ați dorit vreodată să revină și Diego Maradona într-un joc de fotbal virtual, aveți multe motive să vă gândiți la achiziția Pro Evolution Soccer 2018. Noul titlu va fi disponibil începând cu 14 septembrie pe PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One și PC.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele