28 nov. 2015 | 15:49

Pro Evolution Soccer 2016 va fi gratuit

Gaming
Pro Evolution Soccer 2016 va fi gratuit

În conformitate cu trendul global al jocurilor care se bazează pe modelul achizițiilor in-app, Pro Evolution Soccer 2016 se pregătește să devină free-to-play.

Pro Evolution Soccer a fost de-a lungul anilor una dintre cele mai profitabile francize din toate timpurile în materie de simulatoare de fotbal. Când vine vorba de cea mai nouă iterație a concepului, Pro Evolution Soccer 2016 se pare că va adopta modelul free-to-play. Cu alte cuvinte, Konami se pregătește să ofere gratuit o versiune a jocului care va fi mult mai complexă decât un demo, dar nu va fi la fel de completă precum PES 2016 care există deja pe piață.

Această versiune care a fost clasificată ca fiind entry-level de către Konami va fi lansată în curând pentru PlayStation 3 și PlayStation 4. Din păcate, deși posesorii de console Sony o vor putea experimenta de luna viitoare, nu se știe exact când vor avea parte de același beneficiu utilizatorii de Xbox.

În ceea ce privește conținutul integrat în varianta gratuită de Pro Evolution Soccer 2016, aceasta va include un un mod de joc Exhibition în care jucătorii vor putea să aleagă dintr-un număr de șapte echipe, Brazilia, Franța, Bayern Munich, AS Roma și altele. În aceeași bani, veți avea acces nelimitat la Pro Evolution Soccer MyClub și la o secțiune completă de training.

Pentru a atrage atenția asupra faptului că acesta nu este doar un experiment care se va reduce la zero în câteva luni sau un an, oficialii Konami au insitat asupra faptului că această iterație va fi compatibiliă cu toate actualizările și pachetele de conținut ce vor fi lansate în viitor pentru Pro Evolution Soccer 2016. Dacă aveți un PlayStation, vă puteți trece în calendar data de 8 decembrie pentru a vi-l instala

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele