Prețul iPhone 8 ar putea fi mai apropiat decât credeam de cel al Galaxy S8

Prețul iPhone 8 ar putea fi mai apropiat decât credeam de cel al Galaxy S8

Noul flagship al Apple se va asemăna destul de mult cu cel al Samsung, iar prețul iPhone 8 ar fi mai apropiat decât credeam de cel al Galaxy S8. 

Deși zvonurile susțin că iPhone 8 va ajunge la un preț de 1.000 de dolari, analistul Steven Milunovich este de părere că lucrurile nu vor sta chiar așa. Modelul de 64 GB va începe de la un preț de 850 sau 900 de dolari, în Statele Unite. Acest preț va fi asemănător cu cel al Samsung Galaxy S8 Plus, care poate fi achiziționat începând cu prețul 840 de dolari, conform macrumors.com.

Acesta crede, totodată, că dispozitivul de 5,8 inch se va afla într-un dezavantaj competițional cu Galaxy S8 Plus, care are încorporat un display de 6,2 inch. Lucru care ne face să credem că Apple nu va propune un preț mai mare decât cel pe care Samsung îl cere pentru dispozitivul său. Ca urmare, Milunovich susține că prețul iPhone 8 va fi similar.

Lucrurile stau altfel pentru modelul de 256 GB, care va atinge un preț mult mai mare și va costa undeva între 950 de dolari și 1.000 de dolari, și care nu este cu mult mai mare de cel propus pentru iPhone 7 Plus (de 256 GB) și care ajunge la un preț de 970 de dolari. Acest fapt ne sugerează că noul flagship al companiei ar putea fi primul smartphone mainstream din Statele Unite care va atinge un preț de patru cifre.

De asemenea, aceleași surse estimează că cheltuielile pentru producerea dispozitivului care va purta numele iPhone 8 vor fi mai mari cu 70 sau 90 de dolari față de cele ale producerii iPhone 7 Plus.

Deși predicțiile realizate de Milunovich par să fie simple estimări bazate pe acest tip de informații și nu au la bază afirmațiile unor surse din interiorul companiei, ele par să fie bine documentate. Cu toate acestea, nu este nimic garantat și nu există o certitudine cu privire la tehnologia care va fi inclusă în noul flagship al Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: