Noul trailer pentru sezonul 5 din House of Cards îți crește tensiunea

Unul dintre cele mai importante seriale originale ale Netflix este House of Cards, iar serviciul de streaming tocmai a publicat un nou trailer pentru el.

A fost vorba de două sezoane. Când David Fincher și Kevin Spacey i-au abordat pe cei de la Netflix cu perspectiva unei drame politice în format episodic, toată povestea ce trebuia spusă se rezuma la aproximativ 20 de episoade. Din prisma faptului că a fost unul dintre primele seriale originale Netflix, dar și datorită calității foarte bune a scenariului, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că ne apropiem cu pași repezi de premiera celui de al cincilea sezon.

Luna aceasta vom avea parte de întregul sezon 5 din House of Cards. Premiera va avea loc pe 30 mai, iar în spiritul Netflix, vor fi disponibile toate episoadele într-o singură zi. Ține doar de voi dacă le veți viziona pe toate într-o singură zi sau veți face un efort supraomenesc pentru a vedea unul pe săptămână.

Premiera sezonului 4 din House of Cards a avut loc anul trecut în luna martie și a ilustrat o rupere a relației dintre caracterele principale. Povestea noului sezon ni-l arată pe Frank Underwood încercând din nou să câștige președinția Statelor Unite, în competiție cu Will Conway. Kevin Spacey va reintra în pielea personajului principal și va face o treabă foarte bună în inspira frică și emoție în sufletul privitorului.

Este suficient să vă uitați la noul trailer pentru sezonul 5 și să ascultați vocea amenințătoare de pe fundal a lui Undewood pentru a înțelege de ce este acesta un serial atât de reușit. Dacă sunteți atenți, ar trebui să desprindeți din clipul de mai sus și câteva detalii despre intriga noului sezon. În mare parte, se va menține stilul vizual și dialogurile foarte bine scrise, iare această parte a ecuației este cea mai importantă.

08:05 02.05.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video