Need for Speed Payback arată spectaculos, dacă ai un super PC

După o perioadă de câțiva ani, Electronic Arts se pregătește de lansarea celui mai nou NFS. Intitulat Need for Speed Payback, jocul arată foarte bine, dar este „pretențios”.

Timp de aproximativ un deceniu, nu a trecut un an fără un Need for Speed. În acea perioadă, franciza a încercat să adreseze o varietate foarte stufoasă de scenarii, pentru a se preta unui public cât mai diversificat. Din păcate, respectivul mecanism se pare că nu a funcționat la infinit, iar EA a decis să nu mai lanseze NFS-uri pe bandă rulantă pentru că nu generau vânzări.

Cei care au așteptat cu sufletul la gură lansarea unei noi versiuni, au primit o veste bună în urmă cu aproximativ un an. Atunci, EA a confirmat numele noului joc, deși nu se știau foarte multe alte detalii. Primul trailer a fost dezvăluit la E3 2017 în Las Vegas, iar acum aflăm în sfârșit cerințele minime de sistem pentru el.

Need for Speed Payback va fi lansat în mod oficial pe 10 noiembrie 2017. Jocul va fi disponibil pe Xbox One, PS4 și PC în doar câteva luni. Deși posesorii de console nu trebuie să-și facă griji vizavi de obținerea unei experiențe line de gaming, nu se poate spune același lucru despre utilizatorii de computere. Din câte se pare, cerințele de sistem s-ar putea să te invite la un upgrade.

Cei de la NVIDIA au publicat de curând pe GeForce.com configurația minimă și recomandată pentru noul Need for Speed Payback. Pentru o experiență lină de gaming într-o rezoluție nativă de 720p cu 30 de cadre pe secundă, ai nevoie de cel puțin un Intel Core i3-6300 sau AMD FX 8150 cu 6GB RAM și un GeForce GTX 750 Ti, GTX 1050 sau AMD Radeon 7850.

Cei care visează la o sesiune de gaming în Full HD cu 60 de cadre pe secundă au nevoie de cel puțin un Intel COre i5-4690K sau AMD FX 8350 cu 8GB RAM și un GeForce GTX 1060 sau AMD Radeon RX 480. Spațiul necesar instalării este de 30GB.

11:23 21.09.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video