De acum, te poți juca jocurile de PlayStation 4 pe PC cu PS Now

Datorită conceptului de streaming, jocurile de PlayStation 4 pot fi jucate pe PC prin intermediul serviciului PlayStation Now.

În urmă cu ceva timp, cei de la Sony au pus bazele unui serviciu de streaming pentru jocuri de PlayStation. Sistemul era cât se poate de simplu. Contra unui abonament lunar, prin intermediul PlayStation Now, abonații se puteau juca titluri de PlayStation 3 pe PC sau PS4. Sistemul era foarte bine pus la punct, iar numărul în continuă creștere al abonaților se pare că i-a motivat pe cei de la Sony să facă în continuare investiții în platformă.

Cea mai mare schimbare adusă serviciului PlayStation Now de la lansare și până acum a fost anunțată zilele trecute de Sony. Aceasta constă în introducerea unui număr semnificativ de jocuri de PlayStation 4 pe platformă. Până acum, erau incluse doar titluri de PS3. Pentru prima oară, abonații la PS Now vor avea acces și la jocuri mult mai pretențioase de PS4, indiferent dacă profită de serviciul de streaming pe un PlayStation 4 sau pe un PC cu Windows.

În total, până la această oră, PlayStation Now include aproximativ 500 de jocuri. Pentru prima oară au fost incluse titluri next-gen pe platformă, dar vestea și mai bună este că lista va fi actualizată în permanență cu alte titluri de PS4.

În privința costurilor asociate serviciului, oricine poate experimenta gratuit platforma PlayStation Now timp de 7 zile. După respectiva perioadă de probă, abonații trebuie să se angajeze la plata unui abonament de 10 dolari pe lună sau de 100 de dolari pe an. Prețul este posibil să crească, având în vedere că cei de la Sony au ținut să menționeze că oferta detaliată mai sus este valabilă până la 22 septembrie 2017.

Printre cele 500 de jocuri de PS3 și PS4 la care pot avea acces abonații la PS Now se numără Killzone Shadow Fall, God of War 3 Rematered, Ultra Street Fighter IV, Dead Nation: Apocalypse Edition, Castlestorm Definitiv Edition și nu numai.

Alexandru Puiu
12:00 13.07.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video