Ace Combat 7: Skies Unknown te lasă cu gura cascată printr-un nou trailer

Un nou trailer cu 10 minute de gameplay din Ace Combat 7: Skies Unknown a fost publicat zilele trecute la E3 2017, iar jocul arată foarte bine.

Ace Combat este una dintre cele mai populare francize de simulatoare aviatice pentru console și PC, iar Bandai Namco lucrează intens la cel mai nou titlu din serie intitulat Ace Combat 7: Skies Unkown. Când am aflat prima oară despre acest joc, a fost descris ca oferind o experiență spectaculoasă utilizatorilor de PlayStation VR. Inițial, creatorii săi și-au propus să fie unul dintre primele titluri compatibile cu pachetul de realitate virtuală de la Sony.

Între timp, același joc a suferit numeroase amânări și a fost prezent la E3 în 2016 și 2017. Acesta detaliu este foarte relevant și vine ca o confirmare suplimentară a faptului că se lucrează de aproximativ doi ani la el și nici măcar acum nu avem parte de o promisiune legată de momentul exact al lansării. Singurele detalii pe care le cunoaștem cu siguranță despre Ace Combat 7: Skies Unknown este că se va lansa cel mai probabil în 2018 și va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Compatibilitatea cu Windows și consolele Microsoft este o altă noutate dezvăluită la E3 2017, în contextul în care eram siguri din prezentările anterioare că va fi lansat doar pentru PS4 și, implicit, pentru PS VR.

Noul clip de aproximativ 10 minute din Ace Combat 7: Skies Unknown, pe care îl puteți viziona în întregime mai sus, ne ajută să înțelegm un pic mai bine cum va funcționa campania single player a noului titlu. Secțiunea de gameplay surprinsă aici ilustrează a treia misiune din joc intitulată Two Pronged Strategy. Acțiunea se petrece într-o lume fictivă intitulată Strangereal, unde are loc un război între Osea și Erusea. Aparent, Osea tocmai a suferit o înfrângerea dureroasă în urma efortului armatei din Erusea ce s-a străduit să pună mâna pe Space Elevator. În final, detaliile contează mai puțin. Important este că titlul pare foarte distractiv, iar grafica este impresionantă.

Alexandru Puiu
09:00 17.06.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video