Made in Romania: jocul care să te țină ocupat pe Android și iPhone

Tap Busters e un joc de tip action-clicker fabricat în România. E lansat pe Android și iPhone și dezvoltarea a fost realizată la București.

Studioul bucureștean Metagame și artistul român Noper au colaborat pentru acest titlu. Jocul este lansat cu susținerea incubatorului Carbon și publisherului Tilting Point lansează Tap Busters. Misiunea jucătorilor este să călătorească prin Imperiul Galactic și să distrugă armata de creaturi spațiale inutile pentru grămezi de bani.

Jucătorii se pot bucura de o lume ilustrată superb de Noper, artist român care a fost numit în top 200 graficieni din lume de către revista Lurzer Archive. Aceștia trebuie să obțină cât mai multe victorii pentru a dispune de armuri mai durabile și arme letale și au la îndemână o mulțime de arme și armuri dintre cele mai amuzante.

De asemenea, există o arenă pentru dueluri, unde este fiecare pe pielea lui și luptă pentru un loc în elita globală, dar și pentru premii speciale. Altfel, merită notat că există și creaturi cu personalitate. Jucătorii au alături un minion, care îi va ajuta în luptă. Unii sunt mai prietenoși decât alții, dar toți își fac treaba. Apoi, trebuie să perfecționeze și să adapteze jocul eroului și al minionilor la propriile stiluri de joc printr-un set dinamic de aptitudini!

Există un sistem de recompense zilnice pot câștiga și când nu joacă. Creaturile nu stau degeaba și adună aur pentru ei pe care îl vor putea folosi atunci când se vor intoarce în joc. Jocul este disponibil pentru Android în Play Store și pentru iPhone în App Store.

Răzvan Băltărețu
18:50 09.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video