JBL a lansat căștile Bluetooth cu o autonomie de invidiat

JBL a lansat căștile Bluetooth cu o autonomie de invidiat

JBL a avut multe parteneriate importante de-a lungul anilor, dar cel cu Under Armour s-ar putea să fie cel mai benefic pentru utilizatori.

Într-o perioadă în care majoritatea smartphone-urilor de top vin fără mufă de căști, ar fi bine să te arunci la o investiție într-o pereche de căști Bluetooth de încredere, cu o autonomie mare și un design confortabil. Nu de alta, dar respectivele căști ar trebui să reprezinte gadgetul pe care îl iei peste tot cu tine, câre te motivează la sală sau te izolează de traficul din metrou sau autobuz.

Cei de la JBL au lansat o nouă pereche de căști cu suport după gât. Respectivul sistem s-ar putea să nu fie pentru toată lumea, dar arată foarte bine și te ajută să le poți purta pe parcursul întregii zile. Practic, le porți ca pe un medalion, iar în momentul în care ai luat o pauză de la audiție, printr-un magnet, le poți lipi între ele la baza gâtului, ca o măsură suplimentară de siguranță.

Dacă mergi foarte mult la sală sau trăiești un stil de viață mai alert, ai nevoie de o pereche de căști care să nu îți sară în toate părțile și, în același timp, care să reziste la transpirație și ploaie. La acest capitol, căștile din imaginea de mai sus se comportă exemplar. Cu numele complet JBL UA Sport Wireless Flex, acesta este un gadget care nu te va trăda când ai mai tare nevoie de el.

JBL UA Sport Wireless Flex vine la pachet cu o autonomie de peste 11 ore, așa că dacă mergi la sală vreo oră și jumătate, ar trebui să ca cel puțin o săptămână să le ții departe de priză. Ca bonus, incorporează un sistem de LED-uri intitulat RunSafe, pentru ca participanții la trafic să te sesizeze pe timp de seară dacă ieși la alergat. Prețul lor de achiziție este de 130 de dolari pe site-ul celor de la JBL. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: