25 sept. 2017 | 11:51

Trei telefoane Apple pe care să le cumperi dacă nu vrei un iPhone X

ACTUALITATE
Trei telefoane Apple pe care să le cumperi dacă nu vrei un iPhone X

iPhone X a fost dezvăluit de către Apple, însă prețurile pentru telefon sunt imense, astfel că ai putea fi tentat să-ți cumperi o variantă mai ieftină.

Telefon mobil Apple iPhone 7

iPhone 7 rămâne, în continuare, un telefon de top din oferta Apple, iar acum vine și cu reduceri destul de generoase, mai ales că iPhone 8 urmează să se lanseze. Smartphone-ul vine cu o cameră foto de 12 megapixeli, capabilă să filmeze 4K, în timp ce camera pentru selfie-uri are un senzor de 7 MP. Ecranul telefonului are 4,7 inci, iar rezoluția este de 1334 x 750 pixeli. Smartphone-ul are și un procesor quad-core, dar și 2 GB de memorie RAM. iPhone 7 are o reducere de 14% momentan, iar toate informațiile despre telefon le poți găsi AICI.

Smartphone Apple iPhone 6

iPhone 6 rămâne, în continuare, un smartphone numai bun de folosit. Telefonul vine cu 1 GB de memorie RAM și cu un procesor dual-core, dar și cu 32 GB de spațiu de stocare. Telefonul îți pune la dispoziție o cameră foto de 8 megapixeli, în timp ce camera secundară are 1,2 MP. Smartphone-ul vine cu o reducere de 20% față de prețul inițial, iar toate detaliile despre noul smartphone le poți găsi AICI.

Telefon mobil iPhone SE

Dacă vrei o variantă de buget când vine vorba de telefoanele Apple, atunci iPhone SE poate fi smartphone-ul pe care îl cauți. Telefonul are 2 GB de memorie RAM și un procesor Apple A9, de 1,85 GHz, iar în cazul memoriei interne, vei avea parte de 16 GB de spațiu de stocare. Smartphone-ul are o cameră foto de 12 megapixeli, capabilă să filmeze 4K, dar și una de 1,2 MP pentru selfie-uri. Toate informațiile cu privire la smartphone-ul iPhone Se le poți găsi AICI.