03 mart. 2017 | 13:11

i.Con este un dispozitiv care înregistrează activitatea penisului tău

ACTUALITATE
i.Con este un dispozitiv care înregistrează activitatea penisului tău

Deși există deja o multitudine de dispozitive care să poată măsura posibilele probleme medicale, caloriile pe care le arzi când alergi, sau cât de mult dormi noaptea, se adaugă un nou sistem la colecție care îți poate oferi tot felul de detalii cu privire la activitatea penisului tău.

i.Con este un inel pe care îl poți atașa la prezervativ și care se folosește de un nanocip și de diferiți senzori pentru a măsura și stoca informații cu privire la o serie de variabile (incluzând aici circumferința, velocitatea, dar și date mai relevante precum caloriile arse, temperatura medie a pielii și frecvența cu care te înhami la activități sexuale), conform Mashable.

Dispozitivul vine împreună cu o aplicație (care este disponibilă și pentru iPhone și pentru Android ) care îți permite să descarci datele stocate recent prin folosirea unui port micro USB integrat. De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că dispozitivul se descarcă, așa că vei fi nevoit să îl pui la încărcat din timp, asta dacă vrei să te folosești de el.

Inelul este realizat dintr-un plastic sintetic și rezistent și conține o unitate mică de carbon rezistent la apă, care are rolul de a proteja tehnologia. Parte bună e că deși pare că mai mult ar încurca, sursele ne anunță că dispozitivul nu va afecta senzația și plăcerea simțită de purtător sau de partenerul său. „Nici nu îți vei da seama că i.Con se află acolo, este incredibil de ușor și neinvaziv”, afirmă unul dintre purtătorii de cuvânt ai companiei British Condoms.

În plus, deși dispozitivul nu pare să se prezinte cu vreo altă utilitate decât aceea de a mări sau micșora ego-ul purtătorului, producătorii menționează că el ar putea fi folosit cu scopul de a detecta posibilele boli cu transmitere sexuală. Acest lucru va putea fi realizat pentru că dispozitivul conține un filtru de anticorpi care îți trimit semnale pe smartphone atunci când identifică proteine ca cele transmise de infecții sau boli.