17 feb. 2017 | 14:04

Huawei P10: Au apărut deja primele imagini cu smartphone-ul

ACTUALITATE
Huawei P10: Au apărut deja primele imagini cu smartphone-ul

Huawei P10 este foarte aproape de lansare, dar primele fotografii cu noul smartphone au apărut deja pe internet, flagship-ul fiind chiar disecat.

Huawei P10 se anunță a fi un telefon pe cinste și nu vom mai avea foarte mult de așteptat până ce noul flagship al companiei va debuta. După ce o serie de imagini concept ale telefonului au apărut pe Internet, o serie de fotografii cu presupusul dispozitiv și-au făcut apariția, de asemenea. Imaginile vin de la Federal Communications Commission și nu spun foarte multe despre specificații, dar sunt ideale pentru a ne face o idee despre design-ul telefonului.

huawei p10

Dacă ne luăm după imagini, vedem că P10 este destul de asemănător cu modelul P9, lansat anul trecut. Sistemul de cameră foto duală își păstrează designul și este creat, încă o dată, în colaborare cu Leica. Pe latura dreaptă a telefonului se regăsesc butoanele pentru pornire și pentru volum, în timp ce partea din stânga este rezervată pentru slotul SIM și pentru cardul de memorie.

huawei p10

Spatele telefonului dezvăluie metalul din care este creată carcasa și faptul că senzorul de amprentă este integrat în butonul Home. În comparație varianta Huawei P10 Plus ar avea senzorul amplasat pe spatele device-ului, arată bgr.in.

huawei p10

Cei de la FCC au desfăcut telefonul, iar la interior se poate vedea slotul dublu pentru cartele SIM, ce poate fi folosit și pentru un card microSD, dar și procesorul. Nu este clar ce model este acesta, dar are șanse mari să fie Kirin 960.

huawei p10

Din ce știm până acum, telefonul ar trebui să aibă un ecran de 5,5 inci și 4GB de RAM, alături de 32 sau de 64 GB de spațiu de stocare. Telefonul ar avea și o variantă cu 6GB de RAM și 128GB de spațiu de stocare. Huawei P10 urmează să fie lansat la MWC 2017, în data de 26 februarie.