HTC pregătește U11 Plus cu ecran mare și cel mai bun procesor

HTC pregătește U11 Plus cu ecran mare și cel mai bun procesor

Sfârșitul de an se anunță a fi încărcat de lansări interesante, iar HTC U11 Plus este cel mai nou terminal adăugat listei de gadgeturi de top din ultima perioadă.

După noile iPhone-uri, noile smartphone-uri Pixel, Note 8, variantele de Huawei Mate 10 și un imiment OnePlus 5T, este din ce în ce mai greu să te decizi care este următorul tău telefon de top. Pentru a face o eventuală achiziție și mai dificilă, HTC U11 Plus tocmai a intrat în procesul de certificare.

Se știau de mult timp câteva informații despre HTC U11 Plus. Atrăgătorul smartphone urma să fie o variantă îmbunătățită de HTC U11, fără schimbări radicale de design. Speculațiile s-au dovedit a fi parțial corecte. HTC U11 Plus se află la această oră într-un proces de certificare la TENAA, aceasta este autoritatea pe la care trebuie să treacă toate gadgeturile înainte să fie comercializate în China. Imaginea de mai sus este desprinsă dintr-un raport al TENAA și, din acest moment, este imposibil ca în magazine să ajungă un alt dispozitiv decât cel de mai sus.

La prima vedere, HTC U11 Plus pare a fi un pic mai mare decât varianta standard de HTC U11. Având în vedere că Apple folosește cuvântul Plus pentru a ilustra gadgeturi cu un ecran mai generos, este puțin probabil ca HTC să nu facă același lucru. La capitolul detalii, HTC U11 Plus va fi construit în jurul unui panou de 6 inci cu un raport de aspect de 18:9. Senzorul de amprentă va fi reamplasat pe spatele dispozitivului, cum și-au dorit mulți să facă și Apple în cazul iPhone X.

Specificațiile tehnice nu au fost confirmate de raportul TENAA, dar este foarte probabil ca HTC U11 Plus să folosească un SoC Snapdragon 835 cu 6GB RAM și o memorie internă de 128GB. Noul smartphone va fi fi dezvăluit într-un cadru oficial pe 2 noiembrie.

htc-u11-plus-bezel-less-display