31 oct. 2017 | 15:11

HTC U11 Life este detaliat, din greșeală, de un operator american

ACTUALITATE
HTC U11 Life este detaliat, din greșeală, de un operator american

Deși nu mai sunt foarte mulți, fanii HTC așteaptă cu interes lansarea iminentului HTC U11 Life. Acesta este gadgetul mainstream al taiwanezilor pentru acest final de an.

Timp de foarte mulți ani, HTC a făcut o treabă foarte bună în a crea smartphone-uri atrăgătoare. La momentul lansării HTC One, dispozitivul ajuns pe piață în 2013 a fost îmbrățișat de industrie și lăudat în review-uri datorită carcasei metalice care nu prea mai fusese prezentă până la acel moment decât pe iPhone-uri. În ultimii ani însă, HTC a făcut mai mulți bani din kitul VR HTC Vive și din parteneriatele de producție cu Google. Telefoanele Pixel sunt realizate în fabrici HTC, chiar dacă toate detaliile de design și funcționalitate sunt realizate în curtea gigantului din Mountain View.

Pe acest final de an, HTC speră să ajungă din nou în lumina reflectoarelor prin intermediul unui smartphone propriu. Dispozitivul va fi intitulat HTC U11 Life și se pare că se va materializa ca un membru al programului Android One. Asta înseamnă că ar trebui să beneficieze mult mai rapid de actualizări ale sistemului de operare Android decât dispozitive Samsung, LG, Huawei, ZTE și nu numai.

Detaliile despre HTC U11 Life au apărut inițial pe Reddit prin intermediul unei persoane ce pretindea să fie un angajat T-Mobile. Din acel moment, nu a trecut mult timp până când o pagină de suport pentru același aparat a fost preluată de Android Police. 

Una peste alta, prea puține mai sunt secretele legate de HTC U11 Life. Terminalul ce ar trebui să fie lansat în mod oficial până la sfârșitul acestei săptămâni va fi construit în jurul unui panou Full HD cu diagonala de 5,2 inci. La interior va ascunde o combinație între un Snapdragon 630 de la Qualcomm și 3GB RAM. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 7.1.1, acumulatorul va fi de 2600mAh, iar cele două camere de pe o parte și de pe alta a dispozitivului vor fi de 16 megapixeli. Va fi interesant de văzut dacă pe 2 noiembrie vom avea parte și de lansarea oficială a HTC U11+, gadgetul de top al gigantului pentru acest final de an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele