Grand Theft Auto Tiny Racers ne aduce aminte de vechile jocuri cu mașinuțe

Rockstar Games nu vă lasă să uitați de Grand Theft Auto V prin intermediul lansării regulate de noi DLC-uri, printre care și iminentul Tiny Racers.

Când vine vorba de jocuri video, Grand Theft Auto joacă într-o ligă proprie. Lansat oficial în septembrie 2013 pentru PS3 și Xbox 360, GTA V continuă să-și mențină relevanța în piață. La această oră, poate fi achiziționat pentru PC, Xbox One, PS4, PS3 sau Xbox 360 și pe fiecare din platforme a depășit toate recordurile de încasări. Practic, în atâția ani de lansare, nu a existat o săptămână în care să nu se afle în top 10 cele mai cumpărate jocuri alături de titluri mult mai tinere.

O parte din meritul acestei anduranțe în piață se datorează DLC-urilor lansate constant pentru Grand Theft Auto: Online, componenta multiplayer din GTA V. Nu trec șase luni până să discutăm de o nouă creație încărcată de substanță pentru titlul lansat în urmă cu aproximativ trei ani și jumătate.

Ultima actualizare importantă a fost intitulată Cunning Stunts și vă invită să vă aruncați la cascadorii extreme într-un mediu ambiant special. Într-o cu totul altă ligă joacă Tiny Racers, add-on-ul ce va fi lansat pe 25 aprilie și care se pare că va include abilitatea de a genera un grad sporit de melancolie. Cea mai bună comparație ar fi între Tiny Racers și seria Micro Machines, niște jocuri cu curse de acum aproximativ un deceniu în care participanții se rezumau la a folosi niște machetuțe de dimensiuni reduse cu un design de mașini cu telecomandă. Având în vedere că și primele jocuri GTA din era 8-16 biți erau reprezentate grafic într-o manieră similară cu respectivul Micro Machines, un lucru este sigur. Acesta este un DLC dedicat celor mai bătrâni fani ai seriei.

Pentru a înțelge mai bine experiența de gaming inclusă în GTA Online Tiny Racers, cel mai bine ar fi să aruncați o privire pe clipul de mai sus. Cu siguranță vă va face așteptarea mai dificilă până pe 25 aprilie.

11:48 21.04.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video