Gran Turismo Sport are o dată oficială de lansare și un nou trailer

Sunt multe jocuri cu mașini, dar doar câteva francize reprezentative. De aceea, foarte mulți sunt curioși în privința noului Gran Turismo Sport.

În timp ce oficialii Microsoft se mândresc cu fiecare nou titlu din seria Forza, Sony abia așteaptă să publice noul Gran Turismo Sport. În contextul în care au trecut deja câțiva ani de la lansarea unui noului Gran Turismo, acest simulator cu mașini este menit să exploateze la maxim puterea de procesare a PlayStation 4 Pro, deși va fi în egală măsură compatibil cu toate cele trei tipuri de console PS4 disponibile pe piață.

Gran Turismo Sport se va lansa pe 17 octombrie în America de Nord și pe 18 octombrie în Europa. Inițial, s-a vehiculat luna noiembrie a anului trecut pentru lansare, dar din păcate, a avut parte de numeroase întârzieri. Între timp, toate problemele mici și mari au fost remediate și ne pregătim de lansarea efectivă a titlului.

Cei de la Polyphony, responsabili de dezvoltarea seriei Gran Turismo au anunțat în mod oficial că s-a încheiat faza de beta restrâns a procesului de dezvoltare începută în luna martie a acestui an. Feedback-ul de la gameri a fost adunat și rămâne să fie integrat in-game împreună cu alte câteva finisaje.

Kazunori Yamauchi, directorul Polyphony a anunțat data de lansare a noului titlu într-o conferință desfășurată zilele trecute. Tot atunci, a menționat că vor fi dezvăluite mai multe informații despre titlu între momentul actual și ziua lansării. De exemplu, momentan nu se cunoaște lista completă a mașinilor care vor fi disponibile și nici pistele pe care vă veți putea demonstra talentul in-game. ,,Ne-am străduit să realizăm ceva ce oferă o experiență fără precedent în materie de grafică, sunet și simularea fizică, o experiență ce poate trăită doar pe PlayStation.” Entuziasmul lui Yamauchi pe marginea noului Gran Turismo Sport a fost surprinsă în această postare pe blogul companiei.

14:00 14.07.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video