Gran Turismo 7 este în dezvoltare, va păstra setul de mașini standard

Gran Turismo 7 este în dezvoltare, va păstra setul de mașini standard

Polyphony Digital lucrează de ceva vreme la următorul titlu al seriei atât de apreciate, Gran Turismo 7, spun cei de la Eurogamer.

Gran Turismo 7

Eurogamer a vorbit cu CEO-ul companiei de dezvoltare Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, la festivalul Goodwood din acest weekend. El a declarat că următorul titlu, Gran Turismo 7, va fi un joc cu totul nou, și nu o reiterare a lui Gran Turismo 6. Acesta este de părere că redesign-ul extensiv al jocului sugerează o dată de lansare mai realistă, în 2015, și nu anul acesta, așa cum spuneau alte zvonuri. Unul din elementele pe care se va concentra foarte mult producătorul va fi sunetul din joc, element destul de criticat de fanii seriei în versiunea a 6-ea.

Un alt element, mai puțin surprinzător, este acela că Polyphony Digital va păstra setul de mașini Standard din Gran Turismo, care este prezent de altfel încă din 2004.

”Mă îndoiesc că vom renunța la mașinile standard. Fiecare mașină are fanii ei. Cred că vom păstra arhiva. Între timp, unele mașini vor fi disponibile și în secțiunea premium odată ce pot fi achiziționate în joc, însă ne concentrăm mai mult pe creșterea numărului de mașini premium.” a spus Yamauchi

Decizia de a rămâne la setul standard de mașini a fost de asemenea criticată de fanii seriei, și pe bună dreptate. Gamerii doresc să experimenteze lucruri noi și nu elemente ”reciclate”, iar acest lucru pune GT7 în situația de a fi depășit de Driveclub, World of Speed și Project Cars, dacă nu se aliniază cerințelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: