Galaxy S8 Microsoft Edition va fi mai bun pentru productivitate

Galaxy S8 Microsoft Edition va fi mai bun pentru productivitate
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
06:46 31.03.2017

În speranța profitării de pe urma popularității noului smartphone Samsung, cei de la Microsoft au colaborat la realizarea Galaxy S8 Microsoft Edition.

Terminalele Galaxy S s-a vândut din totdeauna ca pâinea caldă. Lansarea acestora a fost asociată de multe ori unor campanii agresive de publicitate, dar rareori a fost cazul lansării unor editiții speciale în parteneriat cu alte companii. Pentru Galaxy S8 se pare însă că sud coreeni au făcut excepție. Din acest motiv, amatorii de servicii ale gigantului din Redmond vor avea posibilitatea să investească în Galaxy S8 Microsoft Edition.

Din câte se pare, partea de personalizare a respectivei versiuni de Galaxy S8 nu se va rezuma decât la detalii software, deși s-ar putea să se msi schimbe câteva lucruri până când acesta va ajunge în magazine. În orice caz, Samsung include de câțiva ani pe telefoanele și tabletele sale aplicații pentru Skype, OneDrive, OneNote și nu numai. Galaxy S8 Microsoft Edition va duce acest parteneriat pre-existent la un alt nivel.

Galaxy S8 Microsoft Edition este o versiune de Galaxy S8 ce se pare că se va comercializa aproape exclusiv prin intermediul magazinelor Microsoft de pe întregul mapamond. Începând cu 21 aprilie, veți putea pune mâna pe un S8 pe care vor avea un loc privilegiat aplicațiile Microsoft Office, OneDrive, Outlook sau Cortana. Prezența asistentului virtual Cortana în respectiva ediție este cea mai importantă, în contextul în care sud coreenii abia au început să-și promoveze propriul asistent intitulat Bixby.

Vor exista versiuni Microsoft Edition atât de Galaxy S8, cât și de Galaxy S8+. Informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al Microsoft pentru Engadget. Din momentul în care un astfel de smartphone este conectat pentru prima oară la WiFi, va începe descărcarea automată a celor mai noi versiuni de Cortana, Excel, Outlook, OneDrive, One Note, Bing, Groove, Skype, MSN News și nu numai.

Alte diferențe între versiunea standard de Galaxy S8 și modelul Microsoft Edition nu sunt evidente. La prima vedere, este pur și simplu un gadget dedicat amatorilor de servicii Microsoft.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI