Galaxy S8 Plus cu 6GB RAM nu va fi disponibil pentru oricine

Galaxy S8 Plus cu 6GB RAM nu va fi disponibil pentru oricine

La scurt timp după lansarea oficială a noului Galaxy S, au apărut zvonuri despre un Galaxy S8 Plus cu 6GB RAM ce va fi disponibil doar în China.

Samsung a oferit de câțiva ani telefoanele sale de top în mai multe versiuni. Estetic, toate erau la fel. La interior însă, acestea includeau soluții de procesare diferite, poate chiar și cantități de memorie RAM diferite. Ideea din spatele acestei practici este de a crea aparate care să să preteze pentru fiecare piață în parte. În plus, la început, doar anumite procesoare cu diverse modemuri puteau profita de frecvențele LTE din anumite teritorii. Asta înseamnă că gigantul coreean era nevoit să folosească un SoC Snapdragon de top pentru terminalele comercializate în Europa și un SoC Exynos pentru cele ce urmau să ajungă în magazinele din Asia.

Un loc special în piață îl au chinezii. În contextul în care este cea mai importantă piață de pe întregul mapamond, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că atât Apple, cât și Samsung fac eforturi pentru a mulțumi clienții din acea zonă. De cele mai multe ori, aceste eforturi se reflectă în versiuni speciale ale unor terminale de top ce ajung aproape exclusiv în China.

În cazul de față, informația provine de la Gizmochina. Aparent, deși cei mai mulți dintre noi își vor putea cumpăra un Galaxy S8 cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB, chinezi vor puteți interacționa cu un S8 mai sprinten. Doar în China, va ajunge un Galaxy S8 Plus cu 6GB RAM și o memorie internă de 128GB. În contextul în care există mai multe smartphone-uri cu 6GB RAM în această zonă a Asiei, gestul celor de la Samsung are legătură cu alinierea la un standard consacrat. În practică, este puțin probabil ca o diferență de performanță să fie sesizabilă. Prețul vehiculat pentru acea iterație este de 870 de dolari.

Deoarece nici un oficial Samsung nu a confirmat lansarea unui astfel de telefon, ar fi bine să percepeți această informație cu un grad sporit de reticență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: