Galaxy S8 ar putea fi cel mai sensibil telefon la trânte conform unui nou test

La scurt timp după lansarea unor noi gadgeturi de top, acestea sunt supuse uno teste agresive. Mai sus vedeți cum a rezistat Galaxy S8 la trânte.

Recent lansatul Galaxy S8 este un smartphone surprinzător de atrăgător. Aceasta are un design impecabil definit printr-un ecran curbat și un spate acoperit cu sticlă. Din păcate, aceleași particularități care îți fură privirea cu o eficiență maximă, îi sporesc enorm sensibilitatea la șocuri.

După ce în urmă cu câteva zile am postat un clip ce ilustra rezistența aparatului la zgârieturi, îndoituri și foc, acum ne putem forma o opinie vizavi de anduranța sa la trânte. Clipul original fusese postat de JerryRigEverything, în timp ce noul test video a fost imortalizat de echipa SquareTrade.

Înainte să vă uitați la clip, este important să rețineți că Samsung nu a promovat niciodată Galaxy S8 ca fiind rezistent la șocuri. În plus, rezistența la apă nu implică sub nici o formă că acest gadget poate fi trântit de pământ. Ideea de bază este cât se poate de simplă, atunci când te bazezi pe sticlă pentru a conferi unui produs un aspect atrăgător, automat i-ai crescut sensibilitatea. În altă ordine de idei, Samsung a lansat în ultimii ani o versiune Active a smartphone-urilor sale de top Galaxy S, deci vă puteți aștepta să se întâmple același lucru și cu Galaxy S8 în câteva săptămâni sau luni. Aceea va fi rezistentă la șocuri și va avea performanțe similare cu S8.

Revenind la clipul celor de la SquareTrade, aceștia au ajuns la concluzia că Galaxy S8 ar putea fi cel mai sensibil smartphone pe care l-au testat vreodată. În momentul în care a fost scăpat de la 1,8 metri în diverse unghiuri, nu au fost necesare mai multe tentative pentru a se vedea crăpături majore. Bucăți de sticlă au început în scurt timp să sară din telefon. În momentul în care a fost trântit pe spate, s-a creat o multitudine de crăpături în format pânză de paianjen. Cu alte cuvinte, nu evitați să vă luați o carcasă dacă știți că nu puteți avea foarte multe grijă de telefoane.

08:00 26.04.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video