Galaxy Note 8 a început să fie promovat de Samsung prin teasere

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea Galaxy Note 8, dar cei de la Samsung au început să creeze interes în jurul smartphone-ului prin câteva clipuri.

Episodul cu Note 7 nu va fi uitat prea curând de criticii Samsung, dar iminentul Galaxy Note 8 va face o treabă foarte bună în a ne impresiona. Ca urmare, sud-coreenii au toate motivele în a fi optimiști în privința viitorului vârf de gamă. Tocmai pentru a-și manifesta entuziasmul pentru gadget, oficialii companiei asiatice au postat de curând câteva clipuri de promovare.

Atașate acestui material, clipurile nu dezvăluie telefonul în totalitate, dar ne ajută să înțelegem un pic mai bine care vor fi punctele sale forte. De exemplu, unul din clipuri insistă pe zoom-ul optic al telefonului. O raritate la smartphone-uri, integrarea unui sistem de zoom optic de 2-3X în Note 8 se vehiculează de mult timp. Acest clip poate fi perceput ca o confirmare oficială pentru acel detaliu.

În contextul în care se pare că Galaxy Note 8 va fi foarte similar estetic cu Galaxy S8, cea mai mare diferență dintre cele două ține de prezența stylusului în pachet. Acesta este și motivul pentru care abilitățile S Pen sunt detaliate în clipul de mai jos. Nu știm exact dacă va fi mult mai util sau performant decât stilusul livrat cu Note 7, dar fanii conceptului vor fi cu siguranță încântați.

În privința datei de lansare, cele mai noi detalii au ajuns online datorită lui Evan Blass. @evleaks a făcut o treabă foarte bună în trecut în a obține informații de încredere pe marginea unor smartphone-uri nelansate, iar de această dată ne-a oferit data de 15 septembrie ca fiind momentul disponibilității pentru Note 8. Anunțul efectiv pe marginea sa va fi făcut în ultimele zile din august, s-a vehiculat data de 24 și, imediat după, vor urma câteva săptămâni de precomenzi.

Alexandru Puiu
07:55 21.08.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video