eMAG: reduceri la telefoane, televizoare și laptopuri

eMAG: reduceri la telefoane, televizoare și laptopuri

Dacă n-ai prins încă acele cadouri de Crăciun visate, ar fi cazul unei ultime runde de cumpărături. eMAG încă mai are reduceri bune. 

eMAG, cu câteva zile înainte de Crăciun, a readus iPhone X și e în stoc la un preț similar cu alte oferte din piață. Îl poți cumpăra în campania „eMAG Sărbătorilor”, ca să-ți ajungă înainte de Crăciun. Sigur, ar fi și un cadou excelent, deși costisitor. Altfel, ai o listă întreagă de produse, de la electrocasnice mici și mari la produse de îngrijire personală, de care să profiți. Prețurile sunt bune, încă, iar timpul de livrare s-ar putea să nu fie de partea ta, dacă mai aștepți mult. Mai jos ți-am adunat câteva recomandări.

Reduceri eMAG de care să profiți înainte de Crăciun

Voi începe lista de recomandări cu un laptop ultraportabil. E vorba de un ASUS ZenBook Flip cu procesor Intel Core i7-8550U cu frecvență de până la 4GHz. Are ecran de 13,3 inci full HD tactil și 16GB de memorie RAM. Procesorul face minuni când vine vorba de autonomie, iar memoria RAM te va ajuta în orice aplicație folosești. Mai mult, are un SSD de 512GB și vine cu Windows 10 Pro preinstalat. Îl găsești la un preț foarte bun înainte de Crăciun.

În București temperaturile au scăzut deja sub 0 grade Celsius și e așteptată zăpada. Pe un așa frig, ți-ar trebui un radiator pentru camerele mai friguroase și oaspeții mai pretențioși. Sau chiar pentru confortul tău, ca să nu suferi. Ai unul de la Star-Light de 1.600 wați cu patru trept de putere și încălzire pe ambele părți. Îl poți cumpăra acum cu o reducere de 50%.

Unul dintre cele mai bune cadouri de Crăciun e un telefon. La eMAG găsești unele foarte bune la prețuri mici, cum ar fi Huawei P10 Lite. Are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și un ecran de 5,2 inci full HD. Sistemul de operare este Android, dar cu interfața EMUI dezvoltată de Huawei. Camera foto este de 12 megapixeli, iar eMAG listează telefonul cu o reducere considerabilă.

[readmore]

Apoi, tot de la eMAG, un televizor cu o reducere de 50% nu este de ignorat. Acum ai un OLED smart TV de la LG, seria 55EG9A7V. Are o diagonală de 139 cm și o rezoluție full HD, iar ramele sunt extrem de subțiri. În plus, ai parte și de funcții smart pentru televizor, așa că vei putea face mult mai multe cu el. Televizorul e disponibil în perioada asta la un super preț.

Nu în ultimul rând, un telefon de top cu preț decent: ASUS ZenFone 4 Pro. Are 6GB memorie RAM, un spațiu de stocare de 128GB și un ecran AMOLED impresionant de 5,5 inci full HD. Vine și partea de foto: cameră duală de 12 megapixeli, care filmează 4K, iar pe față este un modul de 8MP. Telefonul are și o baterie de 3.600 mAh, ca să te țină întreaga zi. E disponibil la un preț foarte bun în aceste zile.

Citește și: