27 dec. 2017 | 12:30

eMAG: oferte la telefoane și laptopuri bune

Ghidul cumpărătorului
eMAG: oferte la telefoane și laptopuri bune

eMAG încă are o mulțime de produse la prețuri bune. Înainte de finalul anului am ales telefoane și laptopuri. 

Când vine vorba de telefoane poți alege între iOS și Android. Oferta e mai variată la laptopuri, dar îți recomand să alegi mereu unul cu cea mai nouă versiune de procesor. Ți-am găsit în oferta eMAG unele cu procesoare Intel de-a opta generație. Cât despre telefoane, nu putea lipsi și un model „de buget“.

Telefoane și laptopuri bune în oferta eMAG

iPhone 7 e cel mai bun telefon cu iOS pe care să-l iei cu bani puțini. Nu are încărcare wireless, ca iPhone 8 sau iPhone X, dar încă își face treaba bine. Am găsit la eMAG modelul cu 128GB spațiu de stocare, ecran de 4,7 inci Retina și versiunea Red, adică cea mai căutată. Prețul e și el foarte bun.

Ceva mai ieftin, dar s-ar putea să-ți fie mai potrivit dacă bugetul contează, ai un Huawei P10 Lite. Are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și un ecran de 5,2 inci full HD. Sistemul de operare este Android, dar cu interfața EMUI dezvoltată de Huawei. Camera foto este de 12 megapixeli, iar eMAG listează telefonul la un preț foarte bun.

Cumva între cele două, dar un telefon excelent cu Android, este ASUS ZenFone 4 Pro. Are 6GB memorie RAM, un spațiu de stocare de 128GB și un ecran AMOLED de 5,5 inci full HD. Are și o cameră foto duală de 12 megapixeli, iar pe față este un modul de 8MP. Telefonul are și o baterie de 3.600 mAh. E disponibil la eMAG cu un preț excelent.

[readmore]

Când vine vorba de laptopuri, încep cu un model care vine deja cu cel mai nou procesor Intel. E vorba de un ASUS ZenBook Flip cu Intel i7-8550U de până la 4GHz. Are ecran de 13,3 inci full HD tactil și 16GB de memorie RAM. Mai mult, are un SSD de 256GB și vine cu Windows 10 Home preinstalat. Îl găsești la eMAG în perioada asta.

O variantă la fel de bună este modelul Acer Spin 5. E printre primele modele care a trecut la procesoare a opta generație de la Intel. Are ecran tactil de 13,3 inci, full HD, SSD de 256GB și 8GB de memorie RAM. Partea și mai bună e prețul și îl poți cumpăra acum.

Nu în ultimul rând, ai modelul ASUS Zenbook UX310UA-FC555T. Cântărește doar 1,45 kilograme, vine cu un procesor i3-7100U, o placă video integrată Intel HD Graphics 620 și 4GB de memorie RAM. La capitolul stocare ai la dispoziție atât un SSD de 128GB, cât și un HDD de 500GB. Ecranul este de 13,3 inci full HD. Acest laptop e disponibil spre achiziție la eMAG.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele