Oferte eMAG: Galaxy S8 la preț mic și un laptop excelent

Oferte eMAG: Galaxy S8 la preț mic și un laptop excelent

Poți începe ziua cu părere de rău că e luni sau poți s-o începi cu shopping. Pentru prima n-am soluție, pentru a doua am căutat reduceri la eMAG.

În cam o lună ajunge pe piață iPhone X și în aproape două luni vom avea Black Friday 2017. Până atunci, la eMAG încă mai sunt reduceri la diverse produse și dintre toate ofertele pe care le listează magazinul am ales câteva din mai multe categorii de produse. Mai mult, începe și anul universitar, așa că dacă ești un student care a intrat cu notă mare, nu strică să ceri un telefon mai bun acum.

Oferte eMAG la telefoane, laptopuri și televizoare

Samsung Galaxy S8 este o alegere evidentă. A ajuns la un preț suficient de mic acum, față de cel de lansare, cât să justifice alegerea, iar ecranul acela încă este cel mai bun de pe piață. Mai are 64GB spațiu de stocare, un procesor excelent cu opt nuclee și 4GB de memorie RAM. Totodată, camera foto este una dintre cele mai bune de piață și va putea concura chiar și cu iPhone X. Samsung Galaxy S8 este disponibil AICI.

Dacă ai deja telefon, poate te interesează un televizor smart. Cea mai bună experiență am avut-o cu cele de la LG, care folosesc sistemul de operare webOS. Cel de-acum are o reducere de 21% și eMAG îl listează cu mai multe diagonale. Merită însă să-l cumperi cât mai mare, că sigur te vei obișnui și experiența de vizionare va fi mult mai bună. Altfel, merită să știi că e full HD, are WiFi și două difuzoare stereo. Televizor LED Smart LG poate fi cumpărat de AICI.

În cazul în care îți trebuie un laptop, am găsit un ASUS ZenBook cu procesor Intel i5 și ecran de 13,3 inci tactil. Are și 8GB de memorie RAM și un SSD de 256GB, deci viteza nu va fi o problemă. Vine cu Windows 10 preinstalat și rezoluția ecranului este de 2.560 x 1.440 de pixeli, cu tehnologie anti glare. Laptopul poate fi cumpărat de AICI.

Dacă vrei ceva mai ieftin, există un Acer Aspire cu ecran de 15,6 inci full HD, memorie RAM de 4GB și un SSD de 256GB. Mai mult, procesorul este un Intel Core i7 la 2,7GHz. Totuși, acesta vine doar cu Linux, dar ar putea compensa cu placa video dedicată de 2GB. În fapt, la ce configurație are și la ce preț vine, ar putea fi cea mai bună alegere pentru acest moment. Laptopul este disponibil AICI.

În final, încă un telefon: HTC 10 cu spațiu de stocare de 32GB și un design cât de cât atrăgător. Pe lista de specificații mai regăsești 4GB de memorie RAM, un ecran Super LCD la rezoluție 2K de 5,2 inci și pe spate are o cameră de 12 megapixeli capabilă să filmeze 4K. Pe față, pentru selfies, ai una de 5MP. Telefonul poate fi cumpărat la preț redus de AICI.