Reduceri eMAG: Oferte de care să profiți înainte de weekend

Reduceri eMAG: Oferte de care să profiți înainte de weekend

Între noile reduceri eMAG poți găsi o mulțime de produse utile, iar dacă ai în plan un upgrade de telefon și nu numai, ofertele de mai jos sunt perfecte.

Reduceri eMAG: Telefon mobil Huawei P10

La momentul actual, Huawei P10 este vârful de gamă al companiei, având la bază un procesor Kirin 960, dar și 4GB de memorie RAM. Smartphone-ul are un sistem de camere duale, cu senzori de 20+12MP, fiind capabile să filmeze 4K. Ecranul este suficient de mare, având diagonala de 5,1 inci și oferindu-ți o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Între noile reduceri eMAG telefonul Huawei P10 vine cu o reducere de 18% față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Oferte eMAG: Boxă portabilă Sony SRSXB10L

Dacă vrei să te uiți la seriale sau să asculți muzică pe telefon, dar nu te încântă difuzoarele încorporate, atunci boxa portabilă SRSXB10L ar putea fi o soluție ideală. La fel ca alte boxe portabile de la Sony, aceasta beneficiază de funcția Extra Bass, care îți oferă tot bass-ul de care ai nevoie când asculți muzică, fără să neglijeze mediile și înaltele. În plus, boxa este rezistentă la apă, având protecție IPX5, iar bateria are o autonomie excelentă, de până la 16 ore de redare continuă. Boxa SRSXB10L de la Sony vine cu o reducere de 25% față de prețul inițial și este disponibilă AICI.

Reduceri eMAG: Acumulator extern ASUS ZenPower, 10050 mAh

Dacă vrei un acumulator extern pe care să te poți baza în orice situație, atunci ASUS ZenPower este bateria de care ai nevoie. Aceasta are o capacitate de 10500 mAh, astfel încât îți poți încărca smartphone-ul de câteva ori până ce bateria să aibă nevoie de propria reîncărcare. Acumulatorul are carcasă de aluminiu și are un indicator de nivel al bateriei, astfel încât să știi când e indicat să o reîncarci. Încărcarea bateriei durează aproximativ șase ore până la capacitatea maximă. Acumulatorul are un discount de 25% în cadrul actualelor reduceri eMAG și poate fi găsit AICI.

Citește și: