Oferte eMAG de care să profiți în weekend

Oferte eMAG de care să profiți în weekend

eMAG are oferte bune la telefoane, electronice și electrocasnice. Ți-am făcut o listă scurtă cu cele mai bune reduceri ca să vezi dacă vrei să recuperezi cu ce n-ai cumpărat de Black Friday.

eMAG a avut Black Friday în urmă cu o săptămână și tot atunci, în weekend, a lansat campania de reduceri Crazy Days. Nici nu s-au împlinit bine cele șapte zile de atunci că a revenit cu oferte noi și promite reduceri de până la 40% la o mulțime de produse.

Categoriile la care sunt oferte eMAG au rămas aceleași: electrocasnice, telefoane, televizoare, gadgeturi de orice fel și produse de îngrijire personală. Lista de mai jos e făcută pe baza procentelor mari de reducere.

Telefoane cu preț redus la eMAG

Motorola Moto M este un telefon de la care nu ai pretenții, dar nici nu costă mult. Vine cu ecran de 5,5 inci full HD, 3GB de memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Altfel, rulează Android și are un preț cu 43% mai mic la eMAG.

De Black Friday eMAG a avut prețuri excelente la telefoanele Huawei. Acum au rămas în ofertă cele mid-range, cum este și P10 Lite. Are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și un ecran de 5,2 inci full HD. Designul este similar modelului premium P10 și la eMAG economisești câteva sute de lei, dacă îl cumperi acum.

În urmă cu o săptămână, iPhone SE era la ofertă. Așa e cazul și acum. Rulează cel mai nou sistem de operare de la Apple, are ecran de 4 inci Retina și specificațiile sunt aceleași ca la iPhone 6s, doar că este totul într-un corp mai mic. Acum și prețul e redus cu 34%. Dacă vrei ceva de anul acesta, atunci la iPhone 8 64GB economisești 150 de lei în campania de reduceri.

O alternativă la cele de mai sus poate fi Samsung Galaxy A5 (2017). Are 3GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și un ecran de 5,2 inci full HD. A fost lansat la începutul anului, așa că acum e numai bun cu o reducere de 32%.

Oferte eMAG la laptopuri

Ca laptop, ASUS are un model cu procesor Intel a șaptea generație, placă video dedicată, ecran de 15,6 inci și 4GB de memorie RAM. Are si un spațiu de stocare de 500GB și prețul este cu 31% mai mic.

De la Acer ai alternativa Aspire 5 cu ecran tot de 15,6 inci, este full HD, placa video dedicată are 2GB de memorie RAM și stocarea este de 1TB pe hard disk. Totodată, are procesor Intel Core i7 a șaptea generație. Acum e disponibil la un preț mai mic cu 24%.

Nu în ultimul rând, ar trebui să arunci o privire și peste Dell Inspiron 5567. Are procesor Intel Core i5, ecran de 15,6 inci full HD, 8GB de memorie RAM și 2TB spațiu de stocare. Ca specificații, e mai bine dotat decât cele de mai sus. Prețul e mai mic tot cu 24%.

Televizoare și electrocasnice cu reduceri de la eMAG

Dacă vrei să ai cea mai bună calitate, ar trebui să te orientezi către un 4K. Samsung are un model cu diagonală de 100 cm, rezoluție 4K și difuzoare stereo a câte 10 wați fiecare. Televizorul acesta are prețul redus cu 40%  și e una dintre cele mai mari reduceri de la eMAG.

De la LG ai un model smart cu diagonală mai mare, dar rezoluție tot 4K. Rulează webOS, un sistem de operare foarte bun pentru astfel de dispozitive, beneficiază de diverse aplicații pentru streaming și dacă îl cumperi acum economisești câteva sute de lei.

La Hot Deals a intrat și combina frigorifică Arctic care a fost destul de populară de Black Friday. Are funcție No Frost, display LCD și clasa de energie A+. Acum este listată cu o reducere considerabilă de 30%.

Și că tot e vorba de electrocasnice, există și o mașină de spălat rufe Samsung listat cu un preț mai mic acum. Are capacitate de până la opt kilograme, 1.200 rotații pe minut și clasa de energie A+++. Dacă o cumperi acum, faci o economie de 500 de lei.

În fine, o surpriză: cea mai mare reducere pe care am găsit-o. E la periuța de dinți electrică Oral-B Genius 8000. Are cinci programe și conectivitate Bluetooth. E, deci, o periuță inteligentă. Acum vine la pachet cu trusă de călătorie și suport pentru smartphone, dar și trei capete de periaj. Reducerea este de 49% și încă e disponibilă în stoc.