12 nov. 2017 | 12:13

Au apărut primele detalii despre viitoarea trilogie Star Wars

ACTUALITATE
Au apărut primele detalii despre viitoarea trilogie Star Wars

Star Wars este unul dintre cele mai îndrăgite branduri din cinematografie și se pare că șirul filmelor din franciză nu se va încheia prea curând.

Fanii Star Wars așteaptă cu sufletul la gură episodul opt din saga începută în urmă cu patru decenii. După ce J.J. Abrams a scris și regizat The Force Awakens în urmă cu doi ani, The Last Jedi a picat în sarcina lui Rian Johnson. Și de această dată, scenariul și regia vor fi fost responsabilitatea unei singure persoane. Pe lângă faptul că a regizat cele mai apreciate episoade din Breaking Bad in toate timpurile, Johnson este cunoscut publicului de la noi pentru că s-a aflat în spatele peliculei Looper, un SF original cu Bruce Willis, Emily Blunt și Joseph Gordon Levitt. La Looper, la fel ca la Star Wars Episodul VIII – The Last Jedi, Rian Johnson a scris singur scenariul și a semnat regia filmului.

Dacă trailerele din ultima perioadă sunt o indicație pentru calitatea filmului, The Last Jedi se pregătește să fie o desfătare pentru fanii francizei. Cel mai probabail, se va bucura de încasări record. Trecând însă peste episodul opt și episodul nouă, Disney și Lucasfilm se gândesc deja la povestea care va veni după trilogia actuală.

Printr-un comunicat oficial publicat pe StarWars.com, oficialii celor două companii au anunțat că același Rian Johnson din spatele iminentului Star Wars The Last Jedi va fi responsabil de o viitoare trilogie Star Wars. Primul episod din acea trilogie va apărea în cinematografe în 2021 și va fi scris și regizat de Rian Johnson. Pelicula va fi produsă de Ram Bergman.

Momentan, nu se cunosc particularitățile poveștii din viitoarea trilogie, dar știm că nu va mai avea nici o legătură cu Skywalker. În schimb, în acel context, va fi spusă povestea ”unor personaje noi dintr-un colț al galaxiei cara nu a mai fost explorat până acum în Star Wars.”

În ceea ce privește următoarele două filme din universul Star Wars, după Last Jedi în decembrie, anul viitor în mai ne vom bucura de Solo – A Star Wars Story, un film standalone despre începuturile personajului Han Solo. Episodol IX va ajunge pe ecran în 2019, în regia lui J.J. Abrams.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele