De ce ai confunda iPhone X cu iPhone 4

iPhone X este cel mai inovativ iPhone din toate timpurile, atât din prisma designului, cât și a funcționalității. Se pare însă că americanii îl confundă cu iPhone 4.

Au apărut onlinde de-a lungul anilor foarte multe clipuri amuzante menite să evidențieze neștiința americanilor pe o varietate foarte mare de subiecte. Nici unul nu este însa mai amuzant decât un serial început în urmă cu câțiva ani de către Jimmy Kimmel. Respectiva gazdă de Late Night trimite în fiecare an pe Hollywood Boulevard o echipă să ia interviuri. Subiectului chestionarului are legătură cu noul iPhone.

La fel ca în anii trecuți, o echipă de la Jimmy Kimmel s-a dus la oameni obișnuiți și le-a oferit un iPhone mai vechi afirmând că este cel mai nou și mai sprinten. Mulți dintre cei intervievați se grăbesc să laude vechiul gadget ca fiind cel mai nou și mai atrăgător. Deși experimentul a funcționat foarte bine în cazul iPhone 7, un terminal foarte similar cu iPhone 6S sau iPhone 6, te-ai fi așteptat să fie un eșec maxim atunci când vine vorba de iPhone X. Nu de alta, dar iPhone X este incredibil de diferit.

Trecând peste faptul că este cel mai scump iPhone din toate timpurile, iPhone X nu are un buton principal și întreaga fața este acoperită de ecran. Aceste detalii nu au mai fost asociate cu terminale Apple înainte de 2017. Cu toate acestea, aproape că uiți de toate inovațiile anunțate de oficialii gigantului din Cupertino în urmă câteva luni, dacă te uiți la clipul de mai sus.

În momentul în care persoane obișnuite au pus mâna pe un iPhone 4 lansat în urmă cu șapte ani, nu a fost foarte greu să fie convinși că de fapt este iPhone X. Se pare că bătrânul smartphone continuă să aibă un aspect estetic de top. În orice caz, rezultatul experimentului este unul foarte amuzant și, având în vedere afinitatea românilor pentru telefoane scumpe, nu cred că în România scenariul ar fi generat aceleași rezultate.

Alexandru Puiu
07:38 09.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video