08 nov. 2017 | 15:23

Cutia de conserve care costă cât un iPhone X

ACTUALITATE
Cutia de conserve care costă cât un iPhone X

Dacă ai ceva bani de aruncat, dar parcă n-ai vrea să-ți cumperi un iPhone X, atunci poți alege liniștit o cutie de conserve.

Pentru că nu e prost cine cere, ci cel care dă, există întotdeauna diverse gadgeturi, obiecte de decor sau chestii cu adevărat inutile care costă mai mult decât ar trebui. Uneori, apar și cumpărători pentru asemenea lucruri, așa că la finalul zilei toată lumea e fericită: vânzătorul a prostit un om și l-a făcut de bani buni, în timp ce cumpărătorul și-a cumpărat o chestie mișto, dar mai degrabă inutilă.

Dacă ai ceva bani strânși deoparte pentru un iPhone X, dar dintr-un oarecare motiv nu vrei să mai faci investiția asta, atunci poți alege să cheltui mica avere pe o cutie de conserve. Într-adevăr, o cutie de conserve de la Tiffany & Co., apărută recent la vânzare pe site-ul firmei, este listată cu prețul de 1.000 de dolari. Ce face cutia de banii ăștia? Exact ce te-ai aștepta de la o simplă cutie de conserve.

Tiffany & Co. a introdus obiectul în colecția obiectelor ”de zi cu zi”, fiind descris ca o cutie de conserve obișnuită care a fost placată cu argint și cu aur. Din imaginea cutiei de pe site ne putem da seama că doar interiorul a fost placat cu aur.

Tiffany vine și cu câteva opțiuni bonus. Astfel, dacă mai plătești 25 de dolari, vei putea să îți și gravezi cutia de conserve cu un mesaj personalizat, iar dacă ești cu dare de mână și ești dispus să plătești 45 de dolari, vei primi o cutie de conserve gravată manual.

Așadar, pare că avem de-a face cu o alegere dificilă: iPhone X sau o cutie de conserve?