04 apr. 2017 | 07:46

Cum vezi tot ce a apărut nou pe Netflix săptămâna aceasta

ACTUALITATE
Cum vezi tot ce a apărut nou pe Netflix săptămâna aceasta

Dacă tot plătești un abonament în fiecare lună la serviciul de streaming, ar fi bine să ai în vedere ce a apărut nou pe Netflix în ultima săptămână.

Volumul de conținut video disponibil pe Netflix este imens. Pe lângă seriale și filme originale, apar deseori pelicule de Oscar, show-uri de stand-up sau concerte muzicale. Rata de reîmprospătare a colecției este foarte mare. Din păcate, în același ritm, cu excepția titlurilor originale, deseori dispar filme de pe Netflix. Ideal ar fi să-ți faci un obicei din a afla ce a apărut nou pe Netflix săptămâna trecută. Parcurgi încet respectiva listă, adaugi elementele dorite în lista ta proprie, iar după aceea le vizionezi când ai timp.

Pe de o parte, există foarte multe site-uri online care te anunță care sunt noutățile de pe Netflix. Din cauza restricțiilor legate de drepturile de autor, există însă posibilitatea ca nu tot ce vezi în astfel de liste să fie disponibil pentru tine. Din acest motiv, ar fi bine să parcurgi o listă personalizată cu ce a apărut nou pe Netflix în România sau în orice altă țară în care îți desfășori activitatea. Dacă apelezi la servicii VPN sau alte trucuri pentru a păcăli țara recunoscută de Netflix, lista de noutăți afișată de serviciul de streaming va fi pentru acea țară.

În teorie, de fiecare dată când intri pe Netflix, vezi o secțiune intitulată Recently Added sau Adăugate Recent. Aceea este însă destul de scurtă și include câteva noutăți personalizate în funcție de ceea ce ai vizionat în trecut. Cel mai bine ar fi să accesezi această adresă web – netflix.com/browse/just-added, te autentifici și imediat vezi tot ce a apărut pe Netflix în ultima săptămână. Sistemul este cât se poate de simplu și te ajută să înțelegi mult mai bine câte filme și seriale ajung să fie disponibile pe Netflix în fiecare săptămână.

Alternativa ar fi să accesezi un site precum WhatsNewOnNetflix. Acesta îți personalizează lista de noutăți pe țara din care accesezi Netflix, exact așa cum trebuie. Nu include însă România printre opțiunile puse la dispoziție.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele