Cum modifici intensitatea lanternei la iPhone

Cum modifici intensitatea lanternei la iPhone

Pentru situațiile în care ai puțină baterie sau pur și simplu nu ai nevoie de multă lumină, e bine să știi cum modifici intensitatea lanternei la iPhone.

iOS 10 a introdus un amalgam de modificări utile în sistemul de operare pentru mobile al celor de la Apple. Cum era însă de așteptat, terminalele noi au mai mult de profitat după astfel de actualizări față de cele lansate în urmă cu 2-3 ani. Este drăguț gestul celor de la Apple de a permite actualizarea unui iPhone 5S lansat în 2013 la iOS 10.2, dar asta nu înseamnă că incorporează subit aceleași facilități ca un iPhone 7.

În ultimii câțiva ani, designul iPhone-urilor nu a mai suferit modificări semnificative. Au existat însă câteva elemente noi pe partea de hardware care justifică upgrade-ul. Funcția 3D Touch se numără printre ele. Similar cu click dreapta pe PC sau Mac, 3D Touch permite apelarea unor funcții ascunse din sistemul de operare prin intermediul unei atingeri mai apăsate pe ecran. Majoritea opțiunilor disponibile prin 3D Touch pot fi accesate și din meniul aplicațiilor pe care le aveți instalate, dar există și excepții.

De exemplu, dacă vrei să știi cum modifici intensitatea lanternei la iPhone, răspunsul este disponibil doar celor care au iPhone 6S/6S Plus și iPhone 7/7 Plus cu iOS 10. Ar fi fost drăguț din partea celor de la Apple să permite măcar posesorilor de iPhone 6 să ajusteze puterea luminoasă a blițului de la cameră când îl folosiți ca lanternă, dar s-a decis împotrivă.

Pentru a modifica intensitatea lanternei la iPhone, primul gest pe care trebuie să îl faci este să accesezi Control Center printr-un gest de swipe dinspre rama inferioară a aparatului. Primul buton din stânga jos este cel pentru pornirea lanternei, dar în loc să-l atingi pur și simplu, apasă un pic mai tare pe el. Prin intermediul 3D Touch, la fel ca în imaginea de mai jos, vei avea trei opțiuni referitoare la intensitatea luminoasă a lămpii. Alege-o pe cea care te încântă sau care îți este utilă la un moment dat.

ios-10-torch-brightness

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: