Samsung Galaxy S8 va avea o funcție similară cu 3D Touch

Samsung Galaxy S8 va avea o funcție similară cu 3D Touch

Apple a introdus multe inovații interesante pe telefoanele sale, iar una dintre ele se pare că va ajunge pe viitorul Galaxy S8.

Gigantul din Cupertino a refuzat să-și reinventeze telefoanele radical deja de câțiva ani, dar, între generații, a făcut un efort pentru a introduce mici avansuri tehnologice ce s-au dovedit ulterior a fi revoluționare. De la iPhone 5 la 5S, două telefoane aparent identice, am văzut introducerea Touch ID. Respectivul senzor de amprentă a trezit din nou interesul utilizatorilor într-un sistem sporit de securitate. De la iPhone 6 la 6S, cei care au făcut upgrade au putut folosi primii tehnologia 3D Touch. Similară cu click dreapta pe computer, aceasta se reflectă în afișarea de meniuri contextuale pe ecran atunci când apăsați mai tare pe o icoană.

În privinția adopției la scară largă a tehnologiei 3D Touch, cei mai mulți producători de smartphone-uri s-au ferit să o integreze în propriile telefoane. Nu de alta, dar vine la pachet cu costuri suplimentare semnificative, iar utilizatorii nu s-au arătat convinși de faptul că ar fi mai mult decât un truc tehnologic. În altă ordine de idei însă, sunt șanse foarte mari ca același truc să-și facă simțită pe iminentul Galaxy S8.

În primul trimestru al lui 2017, Samsung va lansa un nou Galaxy S. Respectivul smartphone are o responsabilitate foarte mare pe umeri, deoarece trebuie să spele păcatele companiei după eșecul Galaxy Note 7. Una dintre particularitățile prin care își va atinge acest scop, conform celor de la The Investor, este prin introducerea unei tehnologii foarte similare cu 3D Touch de la Apple. Informația provine de la un furnizor Samsung responsabil de respectiva componentă.

În principiu, au existat zvonuri similare și în privința Galaxy S7. Câteva patente pe marginea acestui subiect, create de Samsung, confirmă că nu este deloc absurd să vedem ceva similar cu 3D Touch pe telefoanele companiei. Vom fi nevoiți însă să așteptăm o confirmare oficială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo