25 apr. 2017 | 07:44

Cum îți vezi profilul de Facebook din perspectiva altei persoane [VIDEO]

VIDEO
Cum îți vezi profilul de Facebook din perspectiva altei persoane [VIDEO]

Fiecare utilizatori al rețelei sociale sau prieten îți poate vedea diferit profilul de Facebook. Din fericire, tu poți de asemenea să vezi cum îți arată profilul din altă perspectivă.

În funcție de tipul de conținut pe care îl postezi de obicei pe Facebook, s-ar putea să îți dorești ca acele informații să fie văzute doar de anumite persoane sau de către oricine. Facebook pune la dispoziția utilizatorilor foarte mulți parametri de securitate ce pot fi definiți pentru a te asigura că nu orice detalii ai asociate contului tău de Facebook sunt accesibile tuturor. Pentru a face întregul sistem și mai facil, pentru fiecare postare în parte, ai un buton discret care te ajută să stabilești dacă o fotografie, un link sau câteva rânduri de text sunt vizibile tuturor, doar prietenilor sau unor anumiți prieteni. Există și posibilitatea să postezi ceva pe Facebook pe care să îl vezi doar tu.

După ce ai făcut mai multe postări pe Facebook, dacă nu ești sigur cine vede ce, există o soluție foarte simplă la această problemă. Trebuie să înveți cum îți vezi profilul de Facebook din perspectiva altei persoane. În varianta web a serviciului, această opțiune este cât se poate de facilă. Pe mobil, este un pic mai complicat, dar tutorialul video de mai jos ar trebui să te ajute să înțelegi despre ce este vorba.

Dacă folosești un PC sau Mac pentru a intra pe Facebook cu browserul tău preferat, trebuie întâi să intri pe pagina ta de profil printr-un click în stânga sus pe numele tău. Pe poza de copertă, apasă în dreapta jos pe cele trei puncte și alege Vezi ca.. pentru română sau View as.., dacă ai profilul în engleză. Imediat vei vedea cum arată pagina ta de Facebook în mod public, pentru cei care nu sunt prieteni cu tine. În colțul din stânga sus, poți tasta numele unui prieten dacă vrei să vezi cum îți vede el sau ea pagina de Facebook.

Aplicația Facebook pentru mobil nu include aceeași opțiune. Nici măcar varianta de mobil a site-ului Facebook nu îți oferă butonul Vezi ca... În schimb, dacă intri pe Facebook.com cu Chrome sau Safari și alegi să încarci versiune de desktop a site-ului folosind butonul din dreapta sus, vei avea acceași interfață ca pe desktop. Astfel, vei putea apăsa pe cele trei punctulețe de pe imaginea de profil pentru a te lămuri cum ți se vede profilul de Facebook din persectiva altei persoane.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele