Cum îți faci profilul de Instagram privat și blochezi pe cine vrei [VIDEO]

Cum îți faci profilul de Instagram privat și blochezi pe cine vrei [VIDEO]

În mod implicit, ce postezi pe Instagram este public și poate fi văzut de oricine. Există însă o soluție dacă vrei să știi cum îți faci profilul de Instagram privat.

La fel ca pe Twitter, mecanismul din spatele Instagram este pe bază de urmăritori și urmăriți. Dacă vrei să vezi în fluxul tău de postări fotografii și clipuri postate de cineva îi poți da follow pentru a-l urmări. Cineva poate să facă la fel cu tine pentru a te urmări și intră automat în secțiunea ”followers” sau ”urmăritori”.

Dintr-un punct de vedere, poți totuși să transformi experiența de pe Instagram într-una mai apropiată de cea oferită de Facebook. Trebuie doar să înveți cum îți faci profilul de Instagram privat, pentru ca tot ceea ce postezi să fie vizibil de o listă limitată de persoane. Din acel moment, dacă cineva vrea să-ți acceseze postările, trebuie să-ți ceară acceptul pentru Follow. Nu poți fi urmărit altfel. Merită reținut că, dacă ți-ai făcut contul privat, tu nu ai nici un fel de restricții în a urmări alte persoane și în a vedea ce postează acestea.

Pentru a-ți face contul de Instagram privat, intră în aplicația de mobil și accesează-ți profilul din dreapta jos. Apasă pe roata dințată din dreapta sus sau pe cele trei liniuțe pentru a intra în Setări. Activează Cont Privat sau Private Account. Vei primi un avertisment suplimentar și trebuie să-ți dai acordul pentru a trece mai departe. Ca idee, dacă cineva îți urmărea deja profilul când ți l-ai trecut pe privat, ți-l va urmări în continuare, dacă nu-l blochezi.

Pentru a bloca un cont pe Instagram, dacă vrei să nu mai ai nici un fel de interacțiune cu acea persoană, trebuie să intri pe pagina sa de profil, să apeși în dreapta sus pe cele trei liniuțe și să alegi Block sau Blochează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: