Cum arhivezi o postare de pe Instagram ca să o vezi doar tu [VIDEO]

Cum arhivezi o postare de pe Instagram ca să o vezi doar tu [VIDEO]
14:00 10.06.2017

Dacă ai postări foarte vechi online de care nu ești mândru, cel mai bine ar fi să știi cum arhivezi o postare de pe Instagram pentru a o vedea doar tu.

Instagram este o rețea socială care și-a depășit de mult condiția de a găzdui câteva fotografii artistice cu sau fără filtre aplicate. La ora actuală, se apropie mult mai mult de volumul de funcționalitate integrat în Facebook. Poți folosi Instagram ca o platformă de chat cu prietenii sau poți posta o serie stufoasă de clipuri și fotografii aranjate în colecții. Chiar și dacă te gândești să postezi ceva online doar ca să dispară după 24 de ore, Instagram include această posibilitate.

O funcție foarte utilă a contiuat însă să lipsească din Instagram până de curând. Aceasta implică arhivarea postărilor. Spre deosebire de ștergerea postărilor pe care le-ai făcut din greșeală sau de care îți este rușine câțiva ani mai târziu, arhivarea are altă utilitate. Toate postările arhivate dispar din arhiva publică aferentă contului tău de Instagram, dar tu le vei putea vedea în continuare pe pagina ta de profil din aplicația de mobil. Practic, această funcție se pretează pentru imaginile pe care ai ajuns să le consideri prea intime pentru a mai fi publice, dar nici nu vrei să le ștergi pentru totdeauna.

Având în vedere cât de simplă este interfața programului, dacă te-ai decis că vrei să înveți cum arhivezi o postare pe Instagram, nu vei avea de urmat foarte mulți pași. Ca o notă de subsol, merită reținut că funcția detaliată mai jos, cel puțin momentan, este disponibilă doar utilizatorilor de iOS, dar ar trebui să ajungă și pe Android în câteva săptămâni.

După ce ai intrat în Instagram, accesează-ți pagina de profil din dreapta jos. Alege una dintre pozele care te deranjează printr-un tap. Apasă pe cele trei puncte din dreapta sus pentru a vedea meniul aferent imaginii. Dintre opțiunile disponibile, alege arhivează. După ce ai arhivat prima fotografie , vei avea un buton nou pe pagina ta de profil în colțul din dreapta sus sub forma unei săgeți circulare înapoi ce încercuiește un ceas. Apasă pe acea icoană pentru a-ți vedea toate postările arhivate. De acolo le poți șterge pentru totdeauna sau le poți readuce înapoi în fluxul tău obișnuit de postări.

loading...