Cel mai absurd unboxing la Galaxy S8 implică rechini

Cel mai nou unboxing realizat de T-Mobile SUA este unul dintre cele mai ciudate. Cu o grămadă de rechini în împrejurimi, acest clip detaliază noul Galaxy S8.

Galaxy S8 este unul dintre cele mai atrăgătoare smartphone-uri din acest început de an. Cu specificații de top și o gramadă de review-uri pozitive la scurt timp după detalierea sa oficială, este greu să mai faci ceva original cu respectivul telefon. Cei de la T-Mobile din Statele Unite se pare că au reușit totuși să iasă în evidență cu clipul de mai sus.

După ce au făcut un unboxing la 10.000 de metri pentru HTC 10 și s-au apucat de scufundări pentru Galaxy S7, cei de la T-Mobile au încercat să-și depășească propriile recorduri de nebunie cu unboxing-ul la Galaxy S8. Ilustrat în clipul de mai sus, acesta îl înfățișează pe Des de la T-Mobile înconjurat de un număr mare de rechini. Partea bună este că a folosit o cușcă foarte sigură pentru întreaga demonstrație.

În altă ordine de idei, acesta este un clip de unboxing. Asta înseamnă că ne ajută să înțelegem un pic mai bine ce este inclus în fiecare cutie de Galaxy S8. În principiu, nu ar trebui să fie surprize majore, având în vedere că aceste informații au mai fost detaliate în ultimele zile de diverse publicații online. Fiecare Galaxy S8 și Galaxy S8+ va fi livrat cu o pereche de căști in-ear de calitate AKG, pe lângă manuale, cablu de încărcare și un încărcător de priză.

Printre altele, unboxing-ul celor de la T-Mobile face o treabă foarte bună în a atrage atenția asupra nivelului sporit de anduranță al Galaxy S8. Acesta este certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf, deci nu ar trebui să întâmpine nici un fel de dificultăți de funcționare după experimentul ciudat. Galaxy S8 va ajunge în magazine începând cu 21 aprilie.

Alexandru Puiu
07:28 03.04.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video