Cât de bine arată Star Wars Battlefront II pe toate platformele

Fanii Star Wars au așteptat cu sufletul la gură cel mai nou joc a cărui acțiune se petrece în universul creat de George Lucas, iar produsul final nu i-a dezamăgit.

Star Wars Battlefront II a fost lansat de curând pentru majoritatea platformelor, cu excepția sistemelor Apple și a consolei Nintendo Switch. Cei de la EA Games au promis că vor începe să cocheteze în curând cu cea mai nouă consolă Nintendo, dar Battlefront 2 se pare că nu s-a pretat pentru puterea de procesare incorporată în Switch.

Trecând însă peste aceste detalii, dacă ai un Xbox, PlayStation sau computer de ultimă generație, acesta este un FPS pe care ar fi păcat să-l ratezi. Nu de alta, dar arată spectaculos și face o treabă foarte bună la a te introduce în atmosfera Star Wars cu câteva săptămâni înainte de premiera episodului VIII din decembrie.

În cazul în care ai atât o consolă, cât și un PC, cei de la IGN au realizat clipul de mai sus pentru a te ajuta să iei o decizie informată vizavi de versiunea în care ar fi bine să investești niște bani. În teorie, jocul ar trebui să arate la fel de bine indiferent de platforma pe care îl joci. În practic, există câteva diferențe grafice date de puterea de procesare a Xbox One, Xbox One X, PS4, PS4 Pro și PC.

În clipul de mai sus sunt comparate experiențele de gaming de pe toate platformele menționate. Cel mai interesant este însă cum se văd pe One X și PS4 Pro, vârfurile de gamă ale momentului în materie de console și singure care promit sesiuni de gaming la rezoluție nativă 4K Ultra HD. În practică, diferențele nu sunt neapărat spectaculoase, dar putem spune că jocul arată un pic mai bine pe One X și PS4 Pro, chiar dacă trebuie să fii foarte atent pentru a vedea particularitățile în plus.

06:20 17.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video