Casele modulare care includ tehnologii inteligente vor fi accesibile oricui

Proiectul Blokable plănuiește să îți livreze casa modulară care are integrate tehnologii inteligente și de alte oferte exclusive oriunde vrei.

Deși sunt mulți dezvoltatori care aduc pe piață soluții diverse pentru construcțiile modulare, planul accesibil al companiei Blokable îți oferă, pe lângă unitatea efectivă, care compune casa, și tehnologia inteligentă pe care ei o dezvoltă și care este inclusă în construcție. Ideea de la baza acestui produs este de a-ți oferi posibilitatea de a comanda și configura cu ușurință o casă, asemenea ca în cazul unei mașini, conform Digital Trends.

Unitățile pe care compania vrea să le producă vor fi disponibile în mai multe dimensiuni: de la 5,4 metri la 11,5 metri. Cumpărătorii vor avea, de asemenea, posibilitatea să adauge băi și bucătării premium, precum și alte construcții adiționale (scări, ferestre, balustrade). Unitățile finale vor costa undeva între 25.000 de dolari și 100.000 de dolari, depinzând de dimensiunea construcției.

Deși există pe piață și alte companii care pot oferi construcții modulare, Blockable are un avantaj în fața competiției. Aceasta va include în fiecare unitate o platformă de control inteligentă, care le va oferi locatarilor posibilitatea de a controla dispozitivele inteligente din casă (de la electricitate, apă, temperatură, lumină la sistemele de securitate).

De asemenea Blokable se diferențiază de celelalte oferte de pe piață prin aceea că îți poate construi o clădire cu cinci etaje, pe când celelalte companii nu pot compune încă o arhitectură mai înaltă de două etaje.

Pentru a-și duce planul la îndeplinire, compania trebuie să creeze o platformă de construcție care să poată transforma casa modulară în conformitate cu planurile fiecărui client în parte. Asta înseamnă posibilitatea de a modifica suprafața construcției, de a integra anumite tehnologii și chiar de a schimba designul în totalitate. Nevoia principală pe care aceștia au luat-o în calcul este de a le reduce cât mai mult costurile și complexitatea construcției, astfel încât, la final, aceasta să poată fi cât mai accesibilă cumpărătorilor.

Compania plănuiește să construiască, pentru început, aproximativ 25 de unități lunar, și se întrevăd o multitudine de aplicații pentru acestea. Spre exemplu, aceste construcții pot deveni opțiuni viabile pentru studenți, profesori și familii sărace.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: