Nimeni nu știe când se termină Game of Thrones și e frustrant

Nimeni nu știe când se termină Game of Thrones și e frustrant

Acum se difuzează la TV penultimul sezon din Game of Thrones, dar nu știe nimeni când va fi premiera ultimelor episoade din serial.

Deși la prima vedere vorbim de o creație TV ca oricare alta, nimic nu este obișnuit în momentul în care vorbim despre cel mai piratat serial din toate timpurile. Cea mai mare surpriză este legată de faptul că nimeni nu știe când se termină Game of Thrones. Nici măcar directorii de programe ai HBO, care ar trebui să fie cele mai potrivite entități pentru a oferi aceste informații, nu au nici cea mai vagă idee când va fi difuzat ultimul sezon.

În urmă cu mai bine de un an, aflasem în mod oficial că sezoanele 7 și 8 din Game of Thrones se vor rezuma la doar 13 episoade. Ulterior, a ieșit la iveală faptul că sezonul 7 va avea 7 episoade, în timp ce sezonul 8 se va rezuma la doar 6 episoade. Aceste vești dezamăgitoare au venit după ce ne-am obișnuit timp de șase ani să vedem sezoane din Urzeala Tronurilor de căte 10 episoade.

Între timp, pe lângă știrea îngrijorătoare dată de durata mai scurtă a celor două sezoane, a urmat întârzierea semnificativă a difuzării sezonului 7. Acesta trebuie să ajungă pe micile ecrane la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie, dar primul episod a fost difuzat la mijlocul lunii iulie. Cu doar cinci episoade rămase din acest sezon, te-ai fi așteptat să știm până acum când se termină Game of Thrones. Nu este însă așa.

După câteva luni de speculații legate de lansarea ultimului sezon în 2018 sau 2019, se pare că nici măcar președintele HBO – Casey Bloys nu are acces la această informație. El a confirmat într-o conferință desfășurată acum câteva zile că scenariul pentru ele este finalizat de mult timp, dar încă nu au început filmările. ,,Este un sezon mare. Încă încearcă să-și dea seama cât va dura până când îl vor filma pe tot.” Casey Bloys a declarat că ține doar de David Benioff și D.B. Weiss când vom vedea ultimul sezon din Game of Thrones la TV. Cei doi sunt creatorii seriei și au libertate totală în privința etapelor de producție.

Partea bună a acestui anunț este că putem în continuare să sperăm că finalul Game of Thrones va fi difuzat în 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: