Call of Duty Modern Warfare Remastered se lansează pe PS4 în curând

Call of Duty Modern Warfare Remastered a fost lansat împreună cu Infinity Warfare, dar se pare că va avea parte și de o lansare separată.

Considerat unul dintre cele mai bune jocuri din întreaga franciză, Call of Duty Modern Warfare a avut parte la finele anului trecut de o variantă Remastered. Aceasta a fost optimizată pentru a profita la maxim de noile configurații hardware de pe PC-uri și noile plăci video. Cu alte cuvinte, noul joc arăta mult mai bine decât versiunea originală și mulți s-au întrebat dacă va avea parte și de o lansare standalone.

Până de curând, singurii care s-au putut bucura de acest joc erau nevoiți să achiziționeze Legacy Edition, Legacy Pro Edition sau Digital Deluxe Edition de Call of Duty Infinite Warfare. Vestea bună este că posesorii de PlayStation 4 vor avea în curând posibilitatea să-și investească banii într-un Call of Duty Modern Warfare Remastered lansat ca joc individial.

Confirmarea pe marginea acestui subiect a venit de la oficialii Activision, iar anunțul a fost însoțit de trailerul de mai sus. În privința conținutului ce va fi oferit, Call of Duty Modern Warfare Remastered va include aceeași campanie Single Player și hărți multiplayer ce au fost include în versiunea din 2007 a titlului. Schimbările sunt doar de ordin estetic, dar acestea sunt semnificative, după cum se poate vedea și în clipul de mai sus.

Call of Duty Modern Warfare Remastered se va lansa pentru PlayStation 4 începând cu 27 iunie la prețul de 40 de dolari. Momentan, nu se știe dacă același titlu se va lansa și pentru PC sau Xbox One, deoarece comunicatul inițial nu a inclus nici o mențiune pe marginea acestui subiect. În teorie, având în vedere că lansarea Modern Warfare Remastered se reflectă în încasări suplimentare pentru Activion, cel mai probabil îl vom putea experimenta și pe sisteme cu Windows sau console Microsoft, dar mai ave de așteptat câteva săptămâni sau luni.

Alexandru Puiu
13:00 26.06.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video