Blizzard celebrează un an de Overwatch cu un weekend de gaming gratuit

Cu ocazia împlinirii unui an de Overwatch, Blizzard celebrează evenimentul cu un clip aniversar și un weekend de acces gratuit la popularul titlu.

Mulți au privit cu reticență curajul celor de la Blizzard de a lansa în urmă cu un an o franciză complet nouă. În loc să lanseze un nou Diablo, Warcraft sau Starcraft, unul dintre cei mai profitabili dezvoltatori a făcut o investiție semnificativă într-un domeniu necunoscut. Pentru Blizzard, Overwatch nu reprezenta doar primul titlu dintr-o nouă franciză, ci o îndepărtare semnificativă de genuri în care avea o experiență stufoasă, precum RPG, RTS sau MMORPG. Overwatch nu are nimic în comun cu Diablo sau Starcraft, acesta este un shooter clasic cu acccent pe experiențe multiplayer rapide și agresive.

Deși părea imposibil de crezut la momentul lansării, titlul a devenit un concurent cât se poate de serios pentru francize precum Counterstrike, Call of Duty, Unreal Tournament, Halo, Destiny sau Team Fortress. Singura sa problemă, dacă o putem clasifica așa, constă în faptul că jocul nu poate fi testat înainte de achiziție. Nu există o versiune trial sau Starter ca în cazul celorlalte jocuri din portofoliul Blizzard și nici nu a fost vreodată un demo. Până la această oră, singura soluție pentru a te lămuri dacă merită sau nu investiția era să-l joci câteva minute la un prieten.

Din fericire, cu ocazia sărbătoririi unui an de Overwatch, oficialii Blizzard au venit la înaintare cu o super ofertă. În perioada 26 – 29 mai, jocul va putea fi testat gratuit de către toți doritorii, indiferent de platformă. Nu contează dacă ai un PC, un PlayStation 4 sau Xbox One, îți poți demonstra talentul la shootere cu o sesiune extinsă de Overwatch. În perioada de probă, vor fi disponibili in-game toți cei 24 de eroi din joc și toate cele 14 hărți într-o varietate foarte mare de tipui de competiție – Quick Play, Custom Games, Arcade și nu numai.

Dacă după perioada de probă ajungeți la concluzia că jocul merită cumpărat, tot ce ați obținut în perioada de probă, inclusiv nivelul caracterului cu care v-ați jucat, se vor transfera automat în varianta contracost.

07:30 20.05.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video