eMAG: Telefoane și baterii externe excelente pentru stat la coadă la moaște

eMAG: Telefoane și baterii externe excelente pentru stat la coadă la moaște

Dacă te-așezi cu noaptea în cap la cozi de mii de persoane, unde n-ai la îndemână prize, cu siguranță vei vrea fie un telefon cu baterie mare, fie o baterie externă.

Sunt câteva evenimente importante în fiecare an. Pentru unii, pelerinajul la moaște e important. Pentru alții, Black Friday e un eveniment mai mare. În 2017, Black Friday va fi la finalul lunii noiembrie, în a doua jumătate, și eMAG promite aproximativ două milioane de produse în ofertă.

Până atunci, ne-am gândit că nimeni n-ar trebui să se simtă ignorat, așa că am luat listele cu prețuri speciale, reduceri, oferte… înțelegi, și am făcut câteva recomandări pentru cei care stau la coadă la moaște. De ce fac ei asta nu știm și nu ne privește, dar știm că le-ar prinde bine autonomie mare. Fără alte cuvinte, pelerinajul din București din aceste zile e o ocazie bună să te pregătești fizic pentru statul încordat de Black Friday 2017 în așteptarea ofertelor.

eMAG: Telefon mobil Oukitel K10000 Pro

La capitolul baterie, Oukitel K10000 Pro îți spune că ”mai bine nu se poate”, având în vedere că are un acumulator cu o capacitate de 10.000 mAh. În standby pe 4G, telefonul rezistă 33 de zile, astfel că sigur nu vrei avea nevoie de încărcător. În plus, dacă ai un prieten al cărui smartphone are o baterie prea mică, poți chiar să-i oferi energie din bateria telefonului tău, cu un simplu cablu. Telefonul vine și cu un ecran Full HD de 5,5 inci, dar și cu 3 GB de memorie RAM, alături de 32 GB de spațiu de stocare. Toate detaliile despre Oukitel K10000 Pro sunt AICI.

eMAG: Samsung Galaxy A9 Pro (2016)

Samsung are o opțiune bună, dacă vrei un telefon cu baterie imensă, cât să nu rămâi ”în pană” la mijlocul drumului. Telefonul vine cu un acumulator de 5.000 mAh, dar și cu alte specificații bune, cum ar fi procesorul Snapdragon 652 octa-core, dar și cei 4 GB de memorie RAM. Smartphone-ul are un ecran de 6 inci și rezoluție de 1.920 x 1.080 pixeli, în timp ce senzorul camerei principale este de 16 megapixeli. Mai multe informații despre Samsung Galaxy A9 Pro (2016) poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Telefon mobil Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2 e o altă variantă de smartphone cu baterie bună, acumulatorul acestuia având capacitatea de 5.300 mAh. Telefonul vine și cu o cameră foto de 12 megapixeli și f/2.0, dar și cu un ecran IPS Full HD, cu o diagonală mai mult decât generoasă, de 6,44 inci. Smartphone-ul are un procesor Snapdragon 625 și 4 GB de memorie RAM. Mai multe detalii despre telefon poți găsi AICI.

Oferte eMAG: Telefon Mobil Ulefone POWER II

Și Ulefone POWER II vine cu o baterie generoasă, de 6.050 mAh, astfel că ai autonomie pentru mai mult de două zile de utilizare normală. Ecranul de 5,5 inci are rezoluție Full HD, iar telefonul vine și cu 4 GB de memorie RAM. Procesorul octa-core rulează la 1,5 GHz, iar telefonul vine dotat cu Android 7. Camera foto principală are 16 MP, iar cea secundară are senzorul de 13 MP. Mai multe detalii despre Ulefone POWER II poți găsi AICI.

Baterii externe de capacitate mare pentru autonomie și de Black Friday, și oricând

Dacă nu vrei unul din telefoanele de mai sus, dar nici nu vrei să rămâi fără baterie în momente critice, bateriile externe de aici te pot ajuta. Acumulatorul Proda vine cu o capacitate de 30.000 mAh și are un preț imbatabil, așa că e o alegere destul de bună, pe care o poți găsi AICI.

ADATA îți propune modelul P20000D, care are, așa după cum ți-ai dat seama și din nume, capacitatea de 20.000 mAh și un display care se va dovedi destul de util. În plus, ai și lanternă, pentru că nu știi niciodată când ai nevoie de o lumină în plus. Toate detaliile despre baterie le găsești AICI.

Ultima variantă este MOPHIE Powerstation XXL, care vine tot cu 20.000 mAh, dar și cu trei porturi USB, astfel încât să încarci mai multe device-uri simultan. Bateria este disponibilă AICI.