Black Friday vine și la produse de îngrijire personală de la eMAG

Black Friday vine și la produse de îngrijire personală de la eMAG
10:00 16.11.2017

Black Friday vine la eMAG cu multe reduceri pentru sexul frumos, de la produse de îngrijire personală, până la cosmetice și parfumuri.

eMAG se mândrește cu o gamă extrem de variată în ceea ce privește produsele electrice pentru îngrijire personală, destinate femeilor. Dacă am avut o listă cu electrocasnicele pe care să le iei de Black Friday 2017 de la eMAG, avem o listă cu produsele pe care să le ai în vedere ca să te răsfeți, după treburile casnice.

Produse de îngrijire de Black Friday la eMAG: Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00

Dotat cu lumină IPL (lumina intens pulsată), epilatorul Philips este derivat din tehnologia utilizată în saloanele profesionale. Această tehnologie funcționează prin aplicarea delicată a unor impulsuri de lumină prin piele, absorbită de pigmentul de păr. Astfel creșterea părului este mult încetinită, iar pielea ta rămâne catifelată mult timp. Află mai multe detalii despre epilatorul Philips Lumea IPL SC1995/00 AICI.

Produse de îngrijire de Black Friday 2017: Uscător de păr Remington AC9096

Cu motor de 2400 W, viteza de 140 km/h, generator cu ioni și grilă ceramica Silk, uscătorul de păr Silk AC9096 îți conferă o uscare rapidă și eficientă într-un timp scurt. Părul rămâne strălucitor și mătăsos, ca după o sesiune reușită la salon, doar că mult mai ieftină. Uscătorul de păr are șase trepte de viteză, funcție turbo boost și un jet de aer rece. Mai  multe detalii despre uscătorul de păr Remington AC9096 AICI.

Îngrijire personală la eMAG de Black Friday: Set placă Remington PRO-Ceramic S5506GP

Placa Remington de îndreptat părul vine alături de accesoriile care să-ți confere un look perfect. Placa este dotată cu Pro-Ceramic Titanium pentru un păr drept, fir cu fir, la tine acasă. Poți să îndrepți șuvițe mai mari cu o singură trecere, încorporând secțiuni mai late, direct de la rădăcini și până la vârfuri, într-un timp relativ scurt. În plus, are oprire automată după 60 de minute, în cazul în care o uiți în priză și închidere cu siguranță pentru depozitare. Cum spuneam, placa Remington vine la pachet cu o perie lată pentru voiaj, oglindă compactă și două agrafe pentru secționare. Mai multe despre această placă poți găsi AICI.

Black Friday 2017: Ondulator automat BaByliss C1201E

Ondulatorul automat BaByliss Ionic Curl Secret C1201E este cea mai bună variantă, în locul saloanelor costisitoare. Fie că vrei bucle fixe, pierdute, mari sau mici, acest ondulator ți le face dintr-o mișcare, fără niciun efort din partea ta. Ondulatorul este dotat cu o funcțșie de rotație spre interior, spre exterior sau alternativ. Operarea este 100% automată, cu motor digital și trei timpi de ondulare pentru crearea diverselor tipuri de bucle (8s, 10s, 12s). În plus, are o funcție ionică pentru a-ți proteja părul de temperatura ridicată. Alate detalii despre ondulatorul automat BaByBliss găsești AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI